"Njena sposobnost da pripada Životu, da ga oseća, da ga nosi, da ga štiti.

Da stvara veze između ljudi.

Da seje i umnožava dobro, da dokaže kako je čistoća svrhe nepobediva kada krene na svoj životniput.

Pročitajte još:

AKO IMATE OVE 3 OSOBINE, VI STE IZUZETNO PRIVLAČNI: Psiholozi ističu da ove 3 karakterne crte imaju najatraktivnije osobe

LJUDI ROĐENI U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU ZRAČE NAJLEPŠOM ENERGIJOM: Privlačni su, autentični i neverovatno šarmantni

Njena vitalnost je ono što je čini privlačnom, njena hrabrost kada se suoči sa preprekama, njena entuzijastična posvećenost ciljevima, odnosima, njenim darovima, njena sposobnost da pruži utočište dobrim i lepim stvarima u životu.

Sjaj svega ovoga čini je lepom i čini da drugi u odnosu sa njom imaju osećaj da su u kontaktu sa lepotom.

Kada stojimo ispred mora ili na vrhu planine ili usred šume i osetimo lepotu koja diše ispred nas, slično je. Kada osetimo lepotu, ona se prenese na naš pogled. Ali moramo biti sposebni da posmatramo i osetimo lepotu. Ne zna svaka osoba kako da oseti prirodu i život oko sebe i u sebi. Neki mogu samo primetiti pojavu, biti zavedeni nekom slikom, ali ne i videti šta stoji iza nje i u njenoj suštini.

Ali zanimljivo je da, uprkos raskošnog izgleda, emotivnoprazna, agresivna ili hladna žena nije pruivlačna koliko topla i emotivna osoba koja iznutra odiše lepotom.

Ako gledamo samo izgled, možemo primetiti estetsko savršenstvo, ali lepota nas ne preplavljuje. Nažalost, mnoge žene traže upravo to: da budu privlačne isključivo kroz estetski izgled. Ipak, ta lepota je samo trenutna i traje nekoliko godina u mladosti. Međutim, unutrašnjimzračenjem možemo do kraja života sijati, bez obzira na bore.

Lepota je takođe povezana sa negom, kada žena nežno, pažljivo rukuje svojim telom. Kada žena neguje sebe to je povezano sa mentalnomsnagom i njenom suštinom - ljubavi. Тo nema nikakve veze sa gledanjem sebe u ogledalo, već sa svrhom. Imam prijateljicu koja je gotovo slepa, ali obožava da bira kreme, šminku i frizure za sebe."

Prilagođeno sa Sensa.si/Alenka Rebula