Srećni parovi najčešće provode vreme zajendo baveći se zabavnim aktivnostima, daju prednost pozitivnoj komunikaciji, bodre jedni druge i mole se jedno za drugo.

Ipak, da biste imali uspešnu vezu ili brak, nije važno koliko vremena provodite zajedno, već da kvalitet nadjača kvantitet.

KAKO PREBOLETI NEUZVRAĆENU LJUBAV: Psiholog otkriva - Ovo je glavni razlog zašto nema privlačnosti

Koliko god ljubavi imali, obaveze, stres i život , mogu uticati da se udaljimo od partnera i zaboravimo na zajedničku misiju i cilj.

Kako biste imali srećan ljubavni život, važno je da poštujete sledeća 4 pravila:

1. Razgovarajte

Srećni parovi znaju da uživaju u zajedničkoj tišini, ali za njihov uspeh je odgovoran razgovor. Oni razgovaraju o svemu, čak i o najkritičnijim tmema. Nikada ne skrivaju probleme pod tepih i ne odustaju pred izazovima, već o njima ragovaraju i pronalaze konstruktivna rešenja. Takođe, oni imaju razvijenu spsoobnost slušanja.

2. Ljubav i smeh - zajendnički put do uspeha

Parovi koji se često zajedno smeju duže ostaju zajendo, pokazuju ispitivanja. Smeh oslobađa endorfin, ali i donosi zadovoljstvo u vezi. Kada je u odnosu prisuan humor i smeh, sve više vam prija prisustvo partnera.

3. Selektivna pažnja

Ne zaboravite da obasipate pažnjom svog partnera, bez obzira koliko ste dugo zajedno. Kada izađete, ostavite telefon, ne posmatrajte okruženje, već se fokusirajte na njega, njegovu priču, oči, na ono što vas je kod njega najviše privuklo. Kada ste foksuirani jendo na drugo, vaša bliskost se obnavlja i razvija. To ne znači da partner treba da postane vaš centar sveta i da treba da zanemarite sebe i sve druge, već da ne propustite zajedničke trenutke fokusirajući se na nebitne stvari.

PRIVUCITE OBILJE, LJUBAV I PUNOĆU ŽIVOTA: Magična poruka Lujze Hej koja aktivira Zakon privlačenja

4. Apsolutno svoji - preduslov za udobnost u vezi

U srećnoj vezi partneri su potpuno svoji, bez straha da li imaju savršenu šmiku, frizuru, da li će ispasti sjajni i fantastični... Oni su baš onakvi kakvi jesu, iskreni, otvoreni, u svojoj pravoj prirodi. To donosi osećaj udobnosti u odnos.

Ove smernice u vezi ne mogu se usvojiti preko noći, ali redovnom vežbom i vaš odnos moe postati harmonizovan. Zajendo se smejte, razgovarajte, budite prirodni i svoji i fokusirajte se jendo na drugo. Na ovaj način radite na vašem odnosu, a kako se vi budete razvijali, tako će i ljubav, zajendo sa vama, napredovati.

Izvor: Lovesensa