Obično čim se ujutru probudite, krenu misli jedna za drugom. Opet legnete, probudite se, krenu misli... Opet legnete, probudite se, krenu misli, legnete... I onda - više vas nema. Um stalno luta od mesta do mesta, misli dolaze i prolaze. Tako se ponašate i u životu.

Šta to znači? Ne pridajete dovoljno pažnje stvarima i niste fokusirani. Zaboravljajući i ne primećujući šta se dešava - ovde i sada. Zaokupljeni prošlošću ili budućnošću, ne živite sadašnji trenutak.

A gde sve ovo počinje? U vašem umu. Mislite li da je um svemoguć? Nije! Vi niste vaš um. Postoji nešto iznad uma, više, moćnije i isceljujuće. Možete uvek doći u "to nešto", iznad uma. Stanje u kojem u trenutku otklanjate bolove i osećate se mnogo bolje. Šta mislite, koliko biste povećali sopstvenu moć koristeći svoj um na nov način? Kada jednom steknete ovu sposobnost, u svakom trenutku imate mogućnost izlaska iz sopstvenog uma i stalne mentalne aktivnosti. Koliko treba vremena da očisitite um od misli? Samo nekoliko minuta, ne godine kao što se misli. I bez napora, to vam je prirodno. Dok je um miran, dok ste bez misli, vi ste u harmoniji. Mirovanje vašeg uma, njegova neaktivnost je vrlo moćno sredstvo samoisceljivanja. Isceljivanje znači da se postiže red i harmonija u telu i umu. Zdravlje je harmonija, što ste zdraviji imate više mira i harmonije. Kroz harmoniju koja je u vama, ostvarujete harmoniju sa drugim ljudima. Svako od vas može biti u skladu i spokoju sa samim sobom i okruženje nema nikakav uticaj na ovo.

Na koji način možete ovo postići?

Kvantnom harmonizacijom(QH), najefikasnijom metodom samopomoći. Meni je ovo potpuno promenilo život. Želim da vas inspirišem na ovakvu promenu! Možete je primenjivati dok vozite kola, sedite, ručate... Isceljujete se mnogo brže i smireniji ste, nego kada ste na mentalnom autopilotu. Rezultat je neosporiv, a metoda je toliko jednostavna. Ovo je nešto u čemu otvarate vašu svest u delu koji čeka da bude prepoznat, da biste bili srećni i učinili druge srećnima.PageBreak

Više čiste svesnosti

Ko ste vi? U osnovi - VI STE ČISTA SVESNOST.

Misli i emocije samo dođu i prođu. Vašem životu nedostaje više čiste svesnosti. Samo nekoliko minuta, nakon što je osetite, počinje isceljivanje. Isceljivanje je osećaj spokoja, ljubavi i radosti. EU-filing ili bezuslovna ljubav je ono što omogućava kvantnoj harmonizaciji da radi. To je zapravo percepcija užitka u postupnosti. Šta mislite kako biste se osećali kada biste imali više svesnosti, više sreće, mira, ljubavi? Kvantna harmonizacija vam omogućava da budete produktivniji, opušteniji, zdraviji, radosniji. Dobro je, zar ne? A ono što radite kada izvodite Kvantnu harmonizaciju je - NIŠTA.

Zato je mogu naučiti i raditi svi, čak i deca. Deluje još satima i danima nakon rada. Kada koristite ovu tehniku, radite ne da bi se nešto desilo, već da se ne desi ništa. Onda to ništa deluje sa fokusom na vaš problem i to će vam pomoći da rešite vaš problem. Dovoljno je samo da ga budete svesni. Svesni na pravi način i on će se rešiti. U toku procesa, sve što radite je - NIŠTA. Napravila sam edukativnu radionicu QH i ona nije da se o nečemu priča, već nešto praktično. Čitava radionica posvećena je iskustvenom praktičnom radu.

Na jesenjem Sensa vikendu 2012. godine, učesnici su mogli da osete QH kroz dvočasovni rad. Bio je to samo uvod, ipak dovoljan da prepoznaju osećaj opuštenosti, povezanosti sa svima i radosti življenja. Harmonizovali smo se tamo i postali jedno.

Krenula je kvantna harmonija odmah nakon otvaranja vrata autobusa pristiglog na beogradski parking. Aktivirani su kvantni talasi nasmejanim licima izlazećih putnika. Prešlo je to i na one koji su ih sačekali, šireći se dalje preko mostova, reka, između solitera, automobila i drveća bez lišća.

Nije ovo ni moj seminar ni moja tehnika. To je potpuno prirodno i niko vam to ne može oduzeti. Tada ste jedno sa svim i nemojte pomisliti da niste posebni. Postajete blistavo svetlo, svetionik među ljudskim bićima. Čuvajte to u svojim srcima. Kada zapazite šta vi zapravo jeste, tada vam se dešavaju i velike stvari. To je zbog vas i hvala što ste bili.