Da li ste se nekada zapitali šta to imaju žene koje niko ne može da zaboravi? Ne radi se samo o bivšim partnerima i ljubavima već o energiji kojom zrače i ostavljaju dubok trag u životima ljudi sa kojima se susretnu.

Pročitajte u nastavku koje to osobine krase žene koje je nemoguće zaboraviti.

1. Ima pozitivan pogled na život

Nikada nećete moći da zaboravite ženu čije najbolje osobine uključuju pozitivan pogled na život. Ako je ona tip koji uvek vidi čašu do pola punu, onda će vas očigledno privući i čak inspirisati njenim optimizmom da promenite svoj način razmišljanja.

2. Iskrena je u pogledu svojih osećanja

Muškarac nikada neće moći da zaboravi ženu koja je iskrena o svojim osećanjima. Čak i ako ova iskrenost znači da ona baci maske i pokaže svoje nezadovoljstvo, frustracije i bes, muškarci će je još više ceniti jer je iskrena.

3. Pametna je 

Inteligentnu ženu će biti teško zaboraviti jer je ona uvek prava inspiracija za čoveka sa kojim je - ona ga motiviše i uspeva da mu pomogne da izađe iz svoje zone udobnosti, pokuša da sledi svoje snove, bori se za ono što i on želi želi da se razvija svaki put.

4. Ima ljubazno srce

Nikada nećete zaboraviti nežnu ženu dobrog srca i neverovatno lepe duše... jer znate da sa njom možete živeti najlepši život.

5. Zna da se zabavlja i uživa u životu

Teško je zaboraviti ženu koja s vremena na vreme odluči da život ne shvati ozbiljno i uživa u svakom trenutku kao da joj je poslednji, stvara najlepše uspomene, zabavlja se i be razmišlja o sutra.

6. Ona je nezavisna 

Nezavisna žena ima svoj identitet, svoja interesovanja i svoju grupu prijatelja. Ona vredno radi za svoje snove, finansijski je samodovoljna i zna kuda ide. Ona je zrele osoba koja zna ko je i šta želi u svakom pogledu.

7. Čini da se osećate vredno, prepoznato i viđeno

Nikada ne možete zaboraviti ženu koja je pored vas i koja vam pomaže da skinete maske, pokažete svoju ranjivosti budete ono što jeste. Takva žena čini da se osećate saslušano, viđeno i, što je najvažnije, shvaćeno. 

(Sensa)

BONUS VIDEO: