Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da iskoristite okean isceljujuće energije: za fizičko, mentalno, emotivno i duhovno isceljenje

"Svi problemi i sve emocije sa kojima se niste izborili u životu, najverovatnije nisu deo vaše energije. Razlog zbog kojeg ne možete to da razrešite je taj što to niste vi. Upijamo energiju drugih od onog trenutka od kada dođemo ...

  Izvor: Foto: Profimedia

Većina ljudi ne vodi sopstvene živote već su "programirani" uverenjima i energijom koje su dobili u porodici, od prijatelja ili društva u kojem su odrasli. "Verujem da je svako od nas moćno biće i da niko ne treba da bude "fiksiran" - samo treba da se oslobodimo", izjavio je Art Gajzer, osnivač energetskog NLP-a, sistema jednostavnih tehnika za čišćenje i razvoj energetskog polja u cilju poboljšanja ličnog razvoja na svim nivoima.

Isceljujuća moć ljubavi...

Mnogima je otkrio kako da promene svoje živote upravo koristeći transformacione energije, razvoj intuicije i duhovni razvoj. Energetski NLP razbija nesvesne programe i energetske blokove u cilju povezivanja sa unutrašnjom mudrošću, kako bismo se otvorili ka skrivenim ili potisnutim mogućnostima, stekli više radosti u životu i postigli ciljeve koje smo postavili.

Poslednjih 25 godina, Art Gajzer je razvijao energetski NLP u polju nauke kakva je danas, kombinujući svoje iskustvo i način istraživanja sa novim saznanjima koje je dobijao od vrhunskih stručnjaka širom sveta. Jedanaest godina pre toga Art se bavio reproduktivnom endokrinologijom u laboratoriji na Univerzitetu Kalifornija, Medicinskom fakultetu i bolnici u San Francisku. Bio je jedan od prva dva trenera sa sertifikatom da predaje "Imperativnu samoanalizu" i prvi je pokrenuo "NLP i zdravlje" radionicu sa Robertom Diltsom 1985. godine, formirajući sertifikovani zdravstveni program.

Poslednjih šest godina, "John of God", čudotovorac iz Brazila o kome je i Opra Vinfri pisala i pričala, blisko sarađuje sa Artom na poboljšanju svojih sposobnosti kao iscelitelja, a sam Art je dobio nekoliko blagoslova od Dalaj Lame.

5 energetskih metoda za isceljivanje...

Koji metod za otpuštanje prošlosti i otvaranje ka budućnosti, a posebno ka životu u sadašnjem trenutku, u energetskom NLP-u biste izdvojili kao najbolji ili najvažniji?

Stari programi, uverenja i energije u energetskom polju osobe "podešavaju" njene misli, emocije i energetsko polje u sadašnjosti...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj