Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Greg Brejden: kako spontano izlečiti negativna uverenja i živeti život kakav zaslužujemo

U knjizi „Spontano lečenje uverenja", naučnik i autor besteselera Greg Brejden iznosi načine kako možemo da shvatimo šta je to uverenje, kako ono deluje i kako možemo da ga promenimo. Promena će doneti slobodu da živimo život kakav ...

  Izvor: Foto: Profimedia

Uverenja koja imate služe vam da povežete stvarnost sa svim onim što možete da zamislite, kaže Greg Brejden. Moć onoga u šta zaista verujete, kada je reč o vama samima, ožvljava vaše težnje i najveće snove.

Razmotrite svoju sadašnju situaciju:

  • Koja me je uloga koju sam igrao dovela ovamo?
  • Kako sam stigao baš na ovo mesto, baš u ovom trenutku?
  • Razmotrite kako su se vreme, prostor, energija i materija stekli na tajanstven i dragocen način da bi vas doveli baš u ovaj trenutak i zapitajte se: Da li je to slučajno?

Sada priznamo sebi da igramo centralnu ulogu u tome kako će izgledati naš svakodnevica, zapravo priznajemo da na neki način stupamo u međusobno dejstvo sa suštinom univerzuma. Kada odaberemo da promenimo karijeru ili da uđemo u novu vezu ili da izlečimo bolest opasnu po život, mi zaista ponovo ispisujemo šifru stvarnosti.

Harv Eker otkriva tajne milijarderskog uma: 5 misli po kojima se bogati razlikuju od siromašnih...

Čak i naizgled sitni izbori mogu da izvrše uticaje koji sežu daleko izvan naših ličnih života. Svaki izbor pokreće komponentu struje koja će uticati ne samo na naše živote, nego i na ostali svet. Vaša uverenja imaju moć da promene tok događaja u univerzumu - bukvalno da prekinu i preusmere vreme, materiju i prostor, kao i događaje koji se unutar njih dešavaju. Ono za šta verujemo da je istina u životu može biti moćnije od onoga što drugi prihvataju kao istinu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj