Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li živite svoju istinu ili samo ponavljate naučene obrasce? Kako da igrate po svojim pravilima, otkriva Jasmina Stojanović

Da li ste se zapitali ko ste vi zaista u svetu koji vam stalno govori ko treba da budete? Da li živite život po svojoj meri ili svojim životom poštujete tuđa merila? Mi pravimo svakog dana izbore, ali na kraju - izbori izgrade nas. ...

  Izvor: Dragana Paramentić

Kada osetite u sebi da se sprema novi životni prelaz, kada se uskomešaju vaše ćelije vibrirajući na nov, vašem umu nepoznat, još uvek nesaglediv način, kada znate da postajete neko drugi ali da nikada više u životu niste bili istinski vi, sistem oko vas počne da se buni. Pod otporom vašeg rasta i napretka, sistem uzvraća otpor želeći da ostane(te) isti.

Za vas taj prelaz može biti najobičnija stvar - od jutra kada se probudite, udahnete i shvatite da je sve već u redu, da ste na planeti koja juri ovom galaksijom, da recimo, postojanje duge zavisi od konusnih fotoreceptora u vašim očima (životinje koje nemaju takve receptore uopšte ne vide dugu). Dakle, dok je gledate kako se prostire nebom - vi je i kreirate. U jednom takvom trenutku, ispunjenom mirom, shvatate da je potpuno besmisleno da, dok ste još u krevetu, osetite strah, strepnju i nezadovoljstvo od dana pred vama - od toga šta će reći drugi ljudi, hoćete li imati vremena, da li ćete stići, zaraditi, uzeti, videti, dotaći, izgubiti, dobiti... Jer sve je već tu.

Danas je samo vaš dan! Učinite ga posebnim

Zažmurite i osetićete taj talas energije koji se podiže uz kičmu, dolazi do obrva, razliva se po kapcima i kada otvorite oči - sve(t) već ima drugu boju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj