Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašitite se od negativnih vesti i energetskih vampira: evo kako da odbranite psihu tokom 24 časa

Psihička samoodbrana - evo kkao da se zaštitite od negativnih uticaja vesti, ljudi i okruženja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Psihička samoobrana je jedna od najvažnijih tema i vrlo korisna praksa u svakodnevnom životu. Napadi psihičke energije događaju se na nevidljivom terenu. Uglavnom ne shvatate kada to nekome činite ili kada neko to čini vama. Treba da budete svesni i spremni.

Kada se otvarate svetu energija, postoje stvari kojih se trebate paziti, kao i mere opreza koje je potrebno preduzeti. Otvaranjem, vi postajete posuda za energiju – i pozitivnu i negativnu. Trebate se zaštiti od bilo koje vrste predatorskog energije, s ove i s druge strane.

Psihički napad sa televizije

Postoje mnogi razlozi zbog kojih morate psihički biti u obrambenom stavu dvadeset i četiri sata dnevno. Kada gledate televiziju, na primer, često tražite nešto što će vas zabaviti. Ne gledate je da bi se bavili tuđim problemima, ali ipak – napadnuti ste svaki put kada je uključite.

Povezane vesti

Zamislite da gledate svoj omiljeni televizijski show, a u ključnom trenutku zapleta, odjednom se pojavi čovek u vašoj dnevnoj sobi i kaže vam da ste možda bolesni, da imate nemirne noge ili se žena počne penjati kroz prozor spavaće sobe i počne govoriti o problemima ili ujutru dok pravite kafu, u kuhinji pleše gušter i govori o tome kako možete uštedeti novac sa auto osiguranjem.

Zar nisu svi ti scenariji smešni? Naravno da jesu. Sigurno nikada ne bi dopustili nepoznatim osobama da nesmetano ulaze u vaš dom i špijuniraju vaš život, zar ne? Imate brave na svojim vratima i sigurnosne sisteme kako bi osigurali vašu privatnost i zaštitili se od takvih stvari.

Neki od vas već znaju gde idemo sa ovom linijom razmišljanja. Ove vrste “sugestije” – TV reklame, obično ispunjavaju dvadeset minuta u svakom šezdesetominutnom programu koji gledate. To je činjenica. Oglašivači su ti koju plaćaju emisije koje se emituju. To je poslovna strana televizije; neko mora to platiti. Sada, da vidimo koliko vi plaćate za to metafizički.

Ležite u krevetu iscrpljeni. Iscrpljeni ste i samo želite malo gledati televiziju i opustiti se. Možda ste uključili večernje vesti, tako da možete videti šta se događa u svetu. To je mesto gdje počinje “napad”. Vesti su rijetko pozitivne.

U dvadeset i dve minute emitovanja, bombarduju vas krizama svih vrsta, propašću gospodarstva, skandalima sa slavnim osobama, političarskim svađama, ubistvima, depresivnim rezultatima najnovije prirodne katastrofe i ogromnom težinom rata … dobiti ste sliku? Zašto? Zato što loše vesti prodaju sve.

Nikoga ne možemo kriviti, takvi su ljudi. Mi smo voajeri i zanimaju nas životi i iskustva drugih ljudi. Zaustavićemo se i pogledati prometnu nesreću. Mi brinemo. Mi saosećamo. Čak se možemo osećati tužno ili biti užasnuti. Zamišljamo što bi bilo da smo mi u tom položaju i bez razmišljanja – otvaramo se tome.

To je kao da pozivate vampira u vaš dom. Tada idete spavati sa tom negativnom energijom koja prožima vaše misli i infiltrira se u vašu psihu. Vaši snovi mogu biti nasilni ili neprijatni, ali to je još najmanji problem. Bićete još danima pod tim uticajem, kao kad se otrov sporo otpušta tokom vremena.

Možete početi misliti da morate osigurati svoj auto ili početi reagovati u strahu od priča koje ste videli na vestima kao da su se dogodile osobno vama. Ne govorim da trebate zakopati glavu u pesak i ignorisati ostatak svetskih problema, ali treba da budete svesni šta gledate pre nego što idete na spavanje.

Pokušajte gledati komediju ili crtaće ili još bolje, radite nešto drugo, meditirajte ili slušajte muziku. Stvorite opuštenu i pozitivnu atmosferu pre spavanja. Što je još važnije, počnite programirati svoju ličnu "mrežu". Izaberite slike i misli koje će pozitivno uticati na način na koji želite postići promenu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj