Sigurno postoje dani u kojima se osećate nesigurno, suočavate se sa izazovima, niste raspoloženi - oni dani kada vam je potrebno da se izolujete od svih i svakoga i da se posvetite sebi. Postoje trenuci u životu kada se osećate umorno i skeptično prema svakoj odluci koju donesete i svakom koraku koji preduzmete.

Ovakva osećanja ne treba skrivati, niti potiskivati, vež im dopustiti da izađu, osloboditi ih se. U danima kada najviše želite da se povučete u sebe, osutanete i izolujete se, važno je da osvestite da u vama kuca srce pravog ratnika.

Svuda oko nas su priče i saveti za produktivnost, na svakom ćošku se očekuje da budemo superproduktivni, ali za neke ljude produktivnost je i samo kuvanje kafe, pranje zuba, odlazak na posao ujutru, kao i osmeh kada nam nije dobar dan.

Snaga se ne ispoljava u fizički velikim stvarima. Snaga nije u tome da uzmete mač i prebacite je iznad glave u pripremi za borbu. Ponekad se manifestuje u načinu na koji tvrdoglavo nastavljate da se krećete, čak i ako je pokret tih i gotovo neprimetan. Snaga je kada vas porodica i prijatelji razočaraju, ali ne prestajete da ih volite. Snaga je kada želite da eksplodirate, ali i dalje ostajete mirni.

Da li ste svesni koliko ste jaki? Možete li biti ponosni na ovu moć? Snaga poput vaše ispoljava se u tihim bitkama, kada ljudi oko vas i ne sumnjaju da se borite. Razmislite o tome šta ste već prevazišli i budite ponosni na sebe. Vaša bitka vas može slomiti, ali uvek imate priliku da ponovo jurišate ka visinama koje nikada niste mislili da ćete moći da dosegnete. Zato znajte da u vama kuca srce ratnika - čak i ako toga uopšte niste svesni!

Izvor: Sensa