Testovi ličnosti dosta toga otkrivaju o nama. Šta položaj u kom stojite govori o vama? Da li stojite sa blago rastavljenim nogama, jednom nogom napred, ili možda prekrštenim? Uradite ovaj test ličnosti da biste otkrili šta vaš omiljeni stav govori o vama.

1. Ako stojite sa blago rastavljenim nogama

slika 1 test ličnosti
Shutterstock 

Stručnjaci sa sajta Jagran Josh smatraju da ako stojite sa blago rastavljenim nogama, vaše osobine ličnosti otkrivaju da zračite samopouzdanjem. Vi ste prirodan vođa, udobno preuzimate odgovornost i donosite odluke. Neustrašivog ste duha i lako se suočavate sa izazovima. Odišete moćnim prisustvom, ubedljivim ali suptilnim, ostavljajući snažan utisak. Otvoreni ste i pristupačni.

2. Položaj gde je jedna noga izbačena napred

Slika 2 test ličnosti
Shutterstock 

Da li stojite sa jednom nogom prebačenom napred? Ako je tako, vaš govor tela dovoljno govori o  avanturističkoj prirodi. Vaša duša žudi za novim iskustvima, gurajući vas da istražujete nepoznate teritorije. Strah nema moć nad vama, dok izazove dočekujete raširenih ruku. Putovanja i ekstremni sportovi su vaša prirodna igrališta.

Radoznali ste i gledate svet kroz ružičaste naočare.Vaš umetnički i kreativni duh dolazi do izražaja u umetnosti, muzici, pisanju. Empatijaje vaša supermoć, koja vam omogućava da se povežete sa drugima na dubljem nivou. 

3. Ako stojite sa prekrštenim nogama

Slika 3 test ličnosti
Shutterstock 

Da li stojite sa prekrštenim nogama? Ako je tako, vaš govor tela dovoljno govori o vašoj introvertnoj ličnosti.

Ako stojite prekrštenih nogu, vaše osobine ličnosti otkrivaju da imate rezervisanu, introvertnu prirodu. Više volite da posmatrate i slušate, pažljivo procenjujući situacije i ljude pre nego što se angažujete.

Ovaj promišljen pristup vam omogućava da formirate duboke veze, ali ponekad vas ljudi protumače kao distanciranu i nepristupačnu osobu. Vaš ukršteni stav takođe nagoveštava zaštitničku prirodu. Pažljivo čuvate svoj lični prostor i emocije.

Pročitajte test ličnosti - šta omiljena kafa govori o vama.

BONUS VIDEO: 

Test ličnosti od 15 sekundi TikTok/sambucha

 Izvor: Sensa/ A.S.