Ovo je najbrži test ličnosti. Minijaturni crteži koje pravite svesno ili nesvesno dok razgovarate telefonom ili tokom sastanka mogu izgledati kao obični crteži, ali zapravo otkrivaju mnogo toga o vašoj ličnosti i razlozima koje stoje iza određenih vaših akcija. Kada crtate, vodi vas vaša podsvest koja čuva misli i tajne. On preuzima kontrolu nad svojim ponašanjem. Bright Side je pokazao značenje šablona ili crteža koje pravimo u određenim situacijama.

Trouglovi, kvadrati ili pravougaonici

Imate jasno definisane ciljeve i uverenja i retko zadržavate svoje mišljenje za sebe. Tvrdoglavi ste i uporni. Obično ste previše oprezni i pažljivi. Trebalo bi da budete sigurniji u druge i da ostavite po strani strah od neuspeha ili razočaranja.

Šahovske table

Možda ste se nedavno suočili sa neprijatnom, neprijatnom situacijom. Ako često pravite takve crteže, verovatno imate neke skrivene probleme vezane za nemogućnost rešavanja određene situacije ili nedoumice u vezi puta kojim se nalazite.

Šestougaonici ili šare košnica

Vaš prioritet je da održite mir i harmoniju u svom životu, postignete smirenost i zasnujete porodicu. Veoma ste pažljivi prema svemu što je u vezi s porodicom i činite sve što je potrebno da sve prođe kako treba sa vaše tačke gledišta.

Spirale

Na vas ne utiču mnogo problemi drugih ljudi i trudite se da ne budete pod uticajem onoga što drugi rade ili govore. Uvek rešavate različite probleme i razmišljate o zadacima koje morate da završite.

Oči

Ovaj crtež predstavlja unutrašnjost osobe koja ih crta. Široke oči pokazuju ekstrovertnu ličnost, zainteresovanu za ono što drugi imaju da kažu, a zatvorene oči mogu ukazivati na odbijanje da pogledate u sebe.

Strelice

Oni simbolizuju vektor, vaš pravac u životu. Ako je usmerena nagore, vi ste osoba orijentisana na ljude, ako je usmerena nadole, fokusirani ste na sebe. Strelica nalevo znači da ste zaglavljeni u prošlosti, a nadesno ukazuje da se radujete budućnosti.

Zvezdice

Želite da budete u centru pažnje i okrećete glave gde god da krenete. Ako zvezde koje nacrtate imaju previše tačaka ili su povučene van centra, to može biti znak da patite od depresije.

Nebeska tela i krst

Cveće, oblaci ili sunce nacrtano dok razgovarate telefonom ukazuju na pozitivan stav, a krstovi mogu pokazati osećaj krivice.

Kutije

Simetrični oblici otkrivaju sklonost ka redu i dobro raspoloženje za pažljivo planiranje i proračun. Vi tačno znate šta želite i zalagaćete se za svoje mišljenje bez obzira na sve.

Krugovi ili prstenovi

Kružni oblici predstavljaju potrebu za jedinstvom, prihvatanjem. Ako nesvesno crtate krugove, to znači da vam je potreban prijatelj, više pažnje. Krugovi otkrivaju i introvertnu osobu koja ne oseća potrebu za mnogo komunikacije.

BONUS VIDEO:

Test ličnosti od 15 sekundi TikTok/sambucha

Sensa/Z.A.