Pablo Pikaso je uvek bio okružen ženama, u životu,a  i u radu. Kada je umetnik bio mlad, nove strasti su mu davale živopisne senzacije, koje su stvaraocu jednostavno potrebne. Sa promenom inspiracije, promenio se i Pikasov umetnički stil. Ljubav genija se često pretvarala u patnju za njegove muze.

Uradite ovaj psihološki test ličnosti, na taj način što ćete odabrati jednu sliku od ponuđenih četiri. Slika koju odaberete predstavlja vaš karakter, prirodu i otkriva u čemu leži vaša moć.

Prva slika

Druga slika

Treća slika

Četvrta slika

Ako ste odabrali prvu sliku: "Žena koja sedi na stolici"

Vaša tajna moć je sposobnost da utičete na druge ljude, a da oni to sami ne primete. Pravovremeno izgovorena reč ili nagoveštaj je vaše oružje. Možete nežno podstaknuti osobu na odluku koja će vam biti od koristi.

Ako ste odabrali drugu sliku: "Žena koja plače"

Vaša tajna ženska moć je intuicija i empatija. Suptilno osećate ljude oko sebe i njihove emocije i možete donositi ispravne odluke na osnovu svojih osećanja. Važno je da naučite kako da pravilno koristite ovaj dar, a da ne oštetite sebe.

Ako ste izabrali treću sliku: "Avinjonske devojke"

Vaša tajna ženska moć je energija strasti i seksualnosti. Jednim pogledom možete naterati bilo koga da vam padne pred noge. Počinjete da sijate svaki put kada iskažete kreativnost, zato mnogima služite kao autentična inspiracija.

Ako ste odabrali četvrtu sliku: "Bista žene"

Vaša tajna ženska snaga je diplomatija, nežnost i sposobnost pronalaženja kompromisa. To ne znači da se ne možete takmičiti ili da niste sposobni da se izborite za svoj stav. Samo se ipak odlučujete za mudrije poteze, koji vas na kraju tihim putem vode do pobede, piše sajt Wday.

Saznajte kojih 6 stvari pokazuju da ste inteligentniji od drugih.

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin

Sensa/A.S.