Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozitivna psihologija: ovako izgleda savršenstvo partnerske ljubavi

Naša je radost, što uvek vidimo ono što je dobro u nama i biramo svesno da činimo dobra dela.

  Izvor: Foto: Shutterstock

U ovom večnom trenutku naše radosti, vreme prestaje da postoji. Vrelina tvoje ljubavi podseća me da je sve moguće i da nas je Univerzum svo ovo vreme spremao jedno za drugo. Osećam savršenstvo našeg uklapanja i zajedničkih interesovanja. Obožavam ovu sjajnu avanturu koja nas je spojila i verujem da smo se nekad obećali jedno drugom, zato sada i istrajavamo u čistoj ljubavi i pozitivnoj nameri kroz sve situacije kroz koje prolazimo.

Radost mog srca osvetljava ovaj savršeni momenat koji čini se, večno traje! Tvoja sam sva i ti moj isto tako. Ne pitam se više. Sve naše želje su se poklopile i srca su se pronašla u najboljem mogućem trenutku. Kao da si bio tu celog života. Prepoznala sam te po otkucaju srca, a ti mene po vrelini usana. Volim naše carstvo koje stvaramo i bezuslovnu ljubav koju imamo. Toliko je poznat osećaj pripadanja u svoj slobodi koju mi ovaj odnos pruža. Ne osećam više strah i oslobođena sam svake forme neosnovane krivice.

6 malih i velikih obmana koje nas sprečavaju da živimo bolje...

U potpunosti prihvatam sebe i tebe i znam kako da negujem pozitivne misli u ovom divnom odnosu i raduje me što je to i tvoj slučaj. Potpuno smo oslobođeni neosnovanih zameranja, poređenja sa drugim/prethodnim iskustvima i bilo kojih drugih predubeđenja koja nisu za naše najbolje dobro. Poštujemo emocije koje se pojavljuju, a ometajućim mislima ili reakcijama ne pridajemo važnost, jer smo oboje svesni svežine ovog momenta.

Volim što smo podržani da u ljubavi i međusobnom razumevanju volimo jedno drugo! Volim što nam je život savršen sa svim što nam je dato i što je ovo primer iskrenosti i posvećenosti srca. Volim što mi je sve prirodno sa tobom. Volim što se osećam tvojom i što mi je u tvom srcu mesto. Volim što ja tebe volim onako kako si ti oduvek želeo i što se osećaš mojim. Volim što su svi strahovi prošlosti bili iluzorni i što je sada tu poverenje i spremnost za odnos koji gradimo. Volim što se sa tobom smejem, što se osećam divno,voljeno, ženstveno, važno, poštovano, zaštićeno. Volim što se ti osećaš kao voljeni muškarac koji je tu za mene i za našu ljubav. Volim što se osećaš vrednim ove ljubavi i što je sa lakoćom razmenjujemo. Volim što mogu da budem ono što jesam i kada sam sa tobom, kao i da otkrivam mnoštvo novih divnih stvari o sebi i o svetu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj