Biti nezavisna žena, a u isto vreme i srećna, to je najvažniji poklon koji možete sebi da poklonite. Kada ne zavisite ni od koga, onda živite svoj život, pod uslovima i pravilima koje ste sami postavili, i ne obraćate previše pažnje na tuđa mišljenja i osuđivanja. Ne morate da čekate na ljude, ili da stavljate sebe na drugo mesto. Niste sigurni da li vas to opisuje? Evo kako to "loše" nezavisne žene rade.

1. Ona ide u restorane sama.

Nezavisna žena se ne stidi svoje samoće i ne obraća pažnju na to šta će drugi ljudi misliti o njenom načinu života koji je sama izabrala. Ona obožava da provodi vreme uživajući u svim čarima koje joj život pruža, a jedna od njih je i izlazak.

Samostalna žena odlazi sama u restoran, ne krije se ispod plašta srama, već slobodno uživa u svom obroku. Ona ne nosi knjigu kako bi stvarala iluziju čitanja jer se situacija kada sedite sami smatra neprijatnom, ona uživa u ukusnom obroku i čaši dobrog vina radujući se svakom užitku koji život nosi.

2. Ona je samouverena dovoljno da ode iz loše situacije.

Bilo da je to sastanak koji ne izgleda kako je planirala ili je u pitanju poslovna ponuda koja ne nudi dovoljno, ona zna kada treba da ode i započne novo poglavlje.

Samostalna žena ne krije svoje iskreno mišljenje, već otvoreno iznosi svaku pohvalu i kritiku. Ona ne želi da učestvuje u onome što joj ne prija i zbog toga se ne plaši da napusti loše poglavlje svog života i prepusti se izazoovima i novim podvizima.

12 stvari koje snažna žena želi u ljubavi...

3. Sama sebi kupuje cveće.

Kupovanje cveća samoj sebi dolazi kao simboličan gest, i nekad je divan način da se ulepša dan.

Ne možete ništa lepše sebi pokloniti osim divnog cveta koji će vam izmamiti osmeh na lice i oživeti vaš životni ili poslovni prostor.

4. Ona ne traži dečka, ona traži ravnopravnog partnera.

Ne mora da bude nečija devojka, ne treba joj ta titula. Potreban joj je partner koji će je podržavati i kome će ona biti oslonac.

Nezavisnoj ženi veoma je važno da njen partner bude i prijatelj, neko sa kim će moći da razgovara o svemu, da deli sa njim i srećne i tužne trenutke. Neko ko neće imati tajne i ko uvek može da pruži podršku i kome će ona moći da ulepša dan i pomogne u nevolji.

5. Uzima račun.

Naravno, plaćanje računa je uvek lep gest, ali ona želi da stavi do znanja da je samostalna.

PageBreak

Samostalnost je ključ uspeha svake žene

Ona ne želi da njen partner kupuje skupe poklone, plaća večere ili je vodi na putovanja. Nezavisna žena ne dozvoljava da zavisi ni od koga i čuva svoju samostalnost kao najvažniju vrednost.

6. Stavlja svoje ciljeve na prvo mesto.

To ne znači da potcenjuje i odbacuje druge u svom životu, ali ne dozvoljava nikome da joj stane na put ka uspehu.

Ona se trudi, usavršava, želi da napreduje i daće sve od sebe da ispuni svoje planove.

7. Tačno zna ko je i šta želi.

I ne plaši se da to izgovori i da ide za tim.

Svoje iskrene želje i planove ne krije, ona vredno radi na ispunjenju svojih želja i nikada ne odustaje.

8. Ne plaši se da putuje sama.

Ne želi da joj ništa ubije sreću. Na primer, ne želi da čeka saputnika da se spremi ujutru ili da je tera da posećuje nešto što ne želi.

Ona nije sebična, već želi da se maksimalno posveti sebi i uživa u svojoj nezavisnosti.

9. Niko joj nikad neće biti potreban.

Zato što zna razliku između POTREBE i ŽELJE, i dok će možda želeti ljude, nikada joj neće biti potrebni. Možda je surovo, ali tako je.

Psihologija strasti: 5 navika izuzetno erotičnih žena...

10. Ne izvinjava se.

Zato što ne mora... za bilo šta. Svaka nezavisna žena je pomalo perfekcionista, ona ne ponavlja greške, a i kada ih napravi ona je u stanju da prihvati svaku grešku i da je veoma brzo ispravi.

Ne zaboravite, samostalna žena će uvek napraviti savršen plan u kome je šansa za greške minimalna.

Prilagođeno sa: BIZLife