Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijavite se za Sensa vikend u Vrnjačkoj Banji: odmor, opuštanje i edukacija uz sjajne predavače

Poklonite sebi tri dana opuštanja, mira i edukacije na Sensa vikendu u Vrnjačkoj Banji! Dođite da zajedno meditiramo, probudimo stvaralačku energiju, vežbamo i steknemo nove smenice za kreiranje srećnijeg života.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Magazin Sensa od 20. do 23. marta 2020. godine organizuje prolećni Sensa Vikend u Vrnjačkoj banji u hotelu Fontana.

Hotel Fontana **** je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Hotel je kategorisan sa četiri zvezdice, prilagođen željama i potrebama porodice. Na raspolaganju Vam je moderni wellness centar koji se prostire na preko 1000m2, opremljen sa tri bazena, slanom sobom, đakuzijem, hamamom, tapidarijumom, saunama i prostorom za masažu. Profesionalni fizioterateuti i kvalitetna masažna ulja, učiniće da se osećate kao da ste ponovo rođeni. Hotel Fonatana ima i opremljenu teretanu i fitnes centar.

budite-deo-jedinstvenog-sensa-vikenda-u-vrnjackoj-banji-odmor-opustanje-i-edukacija-uz-sjajne-predavacet0000000005
Izvor: Foto: PROMO

Aranžman Sensa vikenda uključuje:

Radionice Buđunje muza, Homeopatija za 21. vek, radionicu i konsultacije ajurvede, radionicu Isceljivanje vremenskih linija, Body art jutarnje vežbanje, čas joge, vođenu meditaciju ili Thai masažu (po izboru), ulazak u bazene, saune i fitness.

U cenu je uračunat i preparat Recsue remedy za svaku plaznicu.
Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 220 EUR u dinarskoj protivrednosti. Cena aranžmana u jednokrevetnoj sobi se uvećava. Sve uplate u februaru imaju 10 % popusta!

Informacije i rezervacije 066 88 66 035, www.lovsensa.rs

vikend-program
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Predavači

Marija Grujić Bepa autorka, pisac, matematičarka, mentorka, radioničarka...
Autorka je opusa „Heroji novoga doba” koji se bavi osluškivanjem, razumevanjem, razvojem i brendiranjem lične ludosti.

Na Sensa vikendu će održati radionicu Randevu sa Muzama. Radionica se bavi buđenjem, razumevanjem i usmeravanjem stvaralačke energije. Kako biste razumeli svoje Muze. I odobrovoljili ih. Da vam rado i redovno dolaze. Radionica je namenjena svima vama koji biste želeli da razumete svoju stvaralačku energiju. I vama koji osećate da kreativnost tinja u vama. I vama koji žudite za kreativnijim življenjem. Koji ste željni kreativnosti utkane u vašu svakodnevicu.

dr sc. Tamara Ratković, MK Pilates i bodyART internacionalni edukator.

Polaznici Sensa vikenda će imati pravi jutarnji podstrek za dva aktivna i ispunjena dana sa Tamarom Ratković i jutarnjim vežbanjem. Ne prospustite priliku da probate Body art tehniku. Radionica je koncipirana kao interaktivno iskustvo u kome će polaznici od Tamare moći da čuju, vide i osete blagotvorne efekte pokrete na telo i um.

Anita Marković, diplomirani defektolog, psihološki savetnik iz transakcione analize, psihoterapeut u superviziji, Analitičar snova (metoda intervjua), praktičar Timeline Healing.

Na radionici Iceljivanje vremenskih linija (Timeline Healing) polaznici će imati prilike da se upoznaju sa posebnom tehnikom isceljivanja koju je kreirao Sal Rakeli, američki pisac i iscelitelj. Kako je naš subjektivan doživljaj linearnog vremena samo iluzija, što je u skladu i sa zaključcima savremene teorijske fizike u prilici smo da kroz vođenu meditaciju posetimo prošle i buduće verzije nas samih. Zahvaljujući stečenoj mudrosti naših budućih verzija, u mogućnosti smo da poučimo i iscelimo naše prošle verzije, a samim tim i čitave vremenske linije koje se protežu od prošlosti, preko sadašnjosti i budućnosti.

Jasmina Vračarić, sertifikovani terapeut u terapijama: homeopatija, su jok onuri medicina, prana healing, kristaloterapija, Theta healing, tumačenje snova po Jungovoj metodi, magnified healing...

Polaznici će na radionici Homeopatija za čoveka 21. veka moći da se upoznaju sa principima homeopatije, njenim blagotvornim dejstvima u svim aspektima i balasiranju misli, osećanja i tela.

dr Gordana Marković, magistrirala na katedri za urgentnu hirurgiju, doktorirala i specijalizirala na katederi za Socijalnu medicinu na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Reiki Master učitelj, a edukovala se i u oblasti geštalt psihoterapije, akupunkture i rekonekcije. Radionica Ajurveda - put zdravlja biće odlična prilika da se upoznate sa principima ajurvede, pulsnom dijagnostikom i da kroz konsultacije naučite da balansirate svoju životnu energiju.

Jelena Brašovan, viši sportski fizioterapeut, sertifikovani terapeut limfne drenaže i sertifikovani Thai Yoga terapeut. Polaznici će moći da osete koristi Thai Yoga masaže koja koristi elemente akupresure, blagog istezanja i rada na meridijanima. Ovi elementi pospešuju protok energije i bude telo i duh.

Zoran Panović, sertifikovani instruktor joge i majstor karatea.
Tokom Sensa vikenda polaznici će sa Zoranom moći da uživaju u detoks času joge kao i u vođenoj meditaciji.

budite-deo-jedinstvenog-sensa-vikenda-u-vrnjackoj-banji-odmor-opustanje-i-edukacija-uz-sjajne-predavacet0000000002
Izvor: Foto: PROMO

budite-deo-jedinstvenog-sensa-vikenda-u-vrnjackoj-banji-odmor-opustanje-i-edukacija-uz-sjajne-predavacet0000000003
Izvor: Foto: PROMO

budite-deo-jedinstvenog-sensa-vikenda-u-vrnjackoj-banji-odmor-opustanje-i-edukacija-uz-sjajne-predavacet0000000004
Izvor: Foto: PROMO

budite-deo-jedinstvenog-sensa-vikenda-u-vrnjackoj-banji-odmor-opustanje-i-edukacija-uz-sjajne-predavacet0000000006
Izvor: Foto: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj