Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zelene biljke za novac, a kamen za srećan brak: 8 stvari koje donose zdravlje, bogatstvo i ljubav u vaš dom (FENG ŠUI)

Feng šui saveti za aktiviranje sreće u 8 životnih polja - evo šta treba da promenite u kući da biste privukli ispunjenje želja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Iako se novac smatra najboljim sredstvom za "podmazivanje" točkića u životu (ne rešava sve probleme, ali uz njega sve nekako ide lakše), sam po sebi materijalno bogatstvo nije definicija bogatog plodonosnog života. U svetu postoji mnogo finansijski jakih ljudi, ali mnogi od njih nažalost, uprkos svemu imaju zdravstvene probleme ili imaju malo ili nimalo ljubavi u svom životu.

Ovo nije feng šui definicija bogatstva, odnosno izobilja. U feng šui perspektivi, postoji 8 esencijalnih delova života koje jednu osobu čine imućnom. To je najčešće "osam aspiracija". Ako ste upoznati sa fengšui principima prepoznaćete da svaka od ovih težnji odgovara uglu osmostrane feng šui karte, nazvane bagua. Kada želite bolje zdravlje, aktiviranje istočnog zdravstvenog sektora ili istočne strane vašeg doma će vam pomoći.

Povezane vesti

Procenite svaki ugao vašeg doma da biste utvrdili da li postoji nešto što vam nedostaje u vašem životu ili da postoji oblast u kojoj se osećate neuravnoteženo. Ako vam u životu nedostaju putovanja, onda aktiviranje severozapadnog ugla pomaže da u životu imate više avantura i menjate odredišta. Zašto su putovanje težnja? Zato što sposobnost da odemo u drugu zemlju i doživimo drugačiju kulturu ili klimu “podiže” raspoloženje svakog čoveka, a daljina može dati perspektivu u životu.

Ispod ovog teksta je lista svih aspiracija i sugestija kako aktivirati i poboljšati svaku od njih. Zapamtite da ako oblast ima toalet ili kuhinju, nemojte je aktivirati, već umesto toga poboljšajte taj ugao stana ili sobe ili na primer vaše bašte. Drugo, uverite se da ne postoje blokade u oblastima koje želite poboljšati u svom životu, tako da se chi (či) može lako teći i odvijati se sektoru.

Aktiviranjem i unapređenjem svih osam oblasti vašeg života, uživate u bogatstvu punog i izbalansiranog života. Pun i ispunjen život je bogat život. Kada u pravo bogatstvo ubrajaju se i ovih osam aspekata!

1. Ljudi koji vam pomažu, mentore, prijatelje

Ova oblast je povezana sa severozapadnim uglom kuće. Dodajte predmete koji simbolišu zemlju, kao što su globus, zastave, slike važnih ljudi, božanstava, metal ili objekte u pokretu. Ventilatori su divni aktivatori na severozapadu, kao što je i cveće jer su jang ekspresija biljke. Avioni i drugi simboli putovanja su još jedan način da se otisnete na daleka putovanja u egzotične zemlje.

2. Karijera i poslovne mogućnosti

Sektor generisanja dohotka je na severu. Dodavanje vode i vodenih simbola je odličan način da stimulišete poslove i karijeru. Veliki metalni i pokretni objekti su takođe snažni stimulatori. Želite dodatne mogućnosti? Dodajte plave sveće u ovaj sektor da biste dobili dodatne prilike!

3. Mudrost, znanje, duhovnost

Kreiranje uma sposobnog da jasno razmišlja i donosi dobre odluke je ključna oblast za postizanje bogatstva.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj