Zatvorite oči i zamislite more. Osetite toplotu Sunca, miris mora, šum talasa, morsku so na koži i ispuniće vas apsolutni mir, piše Lovesensa.

Sama slika mora nas opušta i donosi prijatna osećanja, a sada možete lepotu mora uneti u svoj dom. More nas podseća na pozitivnu energiju, odmor i lepotu prirode, a uz par jednostavnih trikova od kuće možete napraviti divnu morsku oazu.

Predstavlajmo vam jednostavne i jeftine ideje za savršeno letnje dekorisanje doma u duhu mora. Dovoljno je da u kući imate tegle, flaše, školjke, morske zvezde i detalje u plavoj boji i more se već uselilo u vaš dom.

Sa školjkama možete praviti razne ukrase. Na primer, školjke možete staviti u jednu posudu koju ćete držati u trpezariji ili na stolu u dnevnoj sobi. Možete ih ubaciti u teglu i dodati lampice i napravićete savršen ukras za dvorište.

Plave flaše, jastuke u svetloplavoj boji i sveće stavite u svaku prostoriju, a mnoge posebno oduševljavaju ukrasi sa ribarskom mrežom.

Na policama poređajte školjke, brodiće, mala sidra, morske zvezde. Kao ukras koristite i šešire od slame koji nas podsećaju na leto.

U kuhinji između začina stavite školjke i plave ukrasne činije, a svečanu trpezu u plavoj boji ukrasite morskim zvezdama i kamenčićima.

More je večna inspiracija za dekorisanjedoma, a ove slike sigurno će vas inspirisati da nešto slično napravite u svojoj kući!

Izvor: Lovesensa