Novogodišnja čarolija u domu donosi posebnu energiju,vibracije sreće, ljubavi i zajedništva. Kako bi se praznični duh uselio i u vaš dom, sverovatno ste razmišljali o dekoraciji. Ako želite nešto drugačije, jeftine i potpuno unikatno, donosimo vam 3 ideje za novogodišnju jelku - možete sami da je napravite.

Ako ste razmišljali o kupovini nove jelke za doček 2023. godine, prvo pogledajte sledeće presloge. Evo šta možete da napravite uz malo ulaganje i stvari koje imate kod kuće:

1. Pufnasta svetlucava jelka - Ovo je savršen izbor za one koji Novu godinu zamišljaju što blještavije, sa puno šlljokica i sjaja. Potrebna vam je stara korpa za veš, nekoliko drvcadi, lepak, trake za ukrašavanje jelke i ukrasi - ne zaboravite zvezdu na vrhu. U videu ispod pogledajte postupak izrade.

Napravite svetlucavu pufnastu jelku za doček Nove godine TikTok/lexi.diy

2. Mini bele jelke za sto i police - Ova nežna i jednostavna eko dekoracija potpuno nas je oduševila. Potrebno je da kartonski višek obmotate samolepljivom folijom, a preko ceo fišek obmotate belom vunicom. Preko vunice nanesite lepak i ostavite da se osuši. Izvadite konac iz fišeka i ukrasite ga biserima, perlicama, šljokicama, po želji. Pogledajte postupak ispod!

Bela mini novogodišnja jelka od vunice TikTok/lexi.diy

3. Drvena jelka - Jedan od najunikatnijih eko dekoracija jeste drvena jelka koju možete napraviti od drveća koje možete skupiti u obližnjem parku ili šumi. Ovde je važno da imate konstrukciju u vidu žice na koju ćete nizati drveće, kao i da probušite rupu na drvetu. Preko drvene jelke stavite trake, lampice i vaše omiljene ukrase.

Drvena uradi sam jelka TikTok/sharib_craftycreations


Izvor: Sensa