Da li imate punu garderobu, ali nikada nemate šta da obučete? Ovo se dešava zato što imate previše odeće koja beskorisno stoji u vašem ormanu i premalo osnovnih komada. Vreme je da se organizujete! Ne znate odakle da počnete? Prema mišljenju mnogih žena sa foruma, kada izbacite neke od sledećih odevnih komada, lakše ćete praviti svakodnevne kombinacije i pronaći ono što vam zaista stoji i što volite da nosite - bez nereda.

Evo koju garderobu treba da izbacite iz svog ormana:

1. Odeća koja je nekada bila u trendu

Svaka žena je bar jednom upala u zamku trendova. Najverovatnije, oni odevni predmeti koji su nekada bili u trendu sada sede zaboravljeni u uglu vaše komode. Odustanite od njih i napravite mesta u svojoj garderobi za one stvari koje zaista nosite.

2. Odeća koju čuvate kada smršate

Da li zadržite farmerke ili haljinu za onaj trenutak kada ćete smršati? Istina je da ova odeća samo zauzima nepotreban prostor. Kada smršate, možda ćete želeti potpuno novu garderobu. Pokušajte da poklonite ove komade nekome ko će zaista uživati u njima.

3. Oštećena odeća

Možda vaš omiljeni džemper više nije u dobrom stanju. Međutim, osećate da se ne možete rastati od njega. Ne želite da ga nosite, a ne želite ni da ga se odreknete. Jednostavno ga ostavljate napuštenog na ofingeru. Vreme je da sredite svoju garderobu i oslobodite se odeće koja ima nedostatke: pocepane farmerke ili izbledele džempere. Ovoj odeći nema mesta u vašoj garderobi! Čuvajte samo delove koji su u dobrom stanju i koje zaista možete da nosite.

4. "Kućna odeća"

Verovatno ste rekli da ćete odeću koju više ne nosite transformisati u kućnu? Međutim, u njoj se ne osećate prijatno, pa je više nikada ne nosite. Način na koji izgledate i osećate se u odeći je važan, čak i kada ste kod kuće. Birajte odeću od kvalitetnih materijala, u kojoj se osećate prijatno. Odreknite se one odeće koja je preuska da biste je nosili kod kuće, kao i one odeće koja vam jednostavno ne donosi radost.

5. Odeća kojoj su potrebne izmene

Kupili ste farmerke pre 5 meseci, bile su predugačke i rekli ste da ćete ih skratiti? Međutim, da li ste ih jednostavno ostavili u ormanu i nikada ih više niste skratili? Izbacite iz ormana svu odeću kojoj su potrebne promene i koju ne možete da nosite. Ili, sada idite kod krojača sa njom ili pokušajte da je sredite. U suprotnom ćete je držati beskorisnim u svojoj garderobi.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks