Kirsti Šorten je samohrana majka koja je nakon razvoda odlučila da izgradi neverovatan mali dom za nju i njenu ćerku. Kuća je lepo dizajnirana, iam prostora za sve što je potrebno njih dve. Smeštena usred bogatog voćnjaka i šume, sa organskom baštom ispred kuće, predstavlja divnu oazu za porodicu, a devojčica provodi više vremena u igri na otvorenom. Divno je što se posle Kirsti njena najbolja prijateljica preyelila blizu nje, a onda je došla još jedna porodica sa decom.

Njena kuća je predstavljena u emisiji "Living Big In A Tiny House", a u njoj ima prostora za sve. Širina je 3 metra, kuća je dugačka 8,4 metara, a visoka 4,3 metra. Ono što je čini posebnom od svih malih kuća jeste visina koja čini da izgleda prostranije. U kući ima puno biljaka koje vise sa plafona i čine da prostor izgleda svežije i zelenije.

kuca000009.jpg
Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House 

Stepenice su podeljeno na dva dela, a ispod je prostor za skladištenje koji je pametno iskorišćen. Kuhinja je praktična i prelep je dizajn, a radni prostor se pretvara u deo za ručanje kada mu se dodaju barske stolice. Ukoliko Kirsti ima goste, tu je pomoćni stočić koji je skriven i rasklapa se. Široki prozor iz kuhinje gleda u bašti, a cela kuća je izuzetno osvetljena. Kirsti napominje da dok kuva, čita, odmara se ili radi, ona uživa u predivnom Suncu koje se svakog jutra ušunja u njen dom.

kuca000013.jpg
Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House 

U kupatilu vlada kombinacija bel nijanse, stakla i drveta, ali u njemu takođe dominiraju zelene biljke. Dnevni boravak je napravljen tako da ima udobnu ugaonu garnituru sa dekorativnim jastučićima i prostor za knjige.

kuca000015.jpg
Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House 

Sa jeden strane stepeništa je put ka sobi Kirstine ćerke koja je prostrana, sa velikim krevetom, kutkom za igračke i ličnim stvarima. Pored kreveta se nalazi prozor koji gleda na baštu. Druge stepenice vode do mamine sobe koje je takođe osvetljena sa krevetom, ormanom i čivilukom.

kuca000002.jpg
Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House 

U ovom slatkom malom domu ima mesta za sve što je potrebno, a kako izgleda cela kuća pogledajte u galeriji ispod!

Youtube/Printscreen/Living Big In A Tiny House SAMOHRANA MAMA POSLE RAZVODA NAPRAVILA JE DIVNU MALU KUĆU U SELU: Ovaj dom će vas očarati - izgleda kao iz bajke

Ispod pogledajte video snimak šarmantnog mini doma u selu!

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Stil za ljude koji vole slobodu TikTok/the.rosie.home