Odlučan da ne dozvoli da ograničena kvadratura i nezgrapnost dva nagnuta krova utiču na funkcionalni potencijal ovog stana u italijanskom nasilju Varace, arhitekta Pjerluiđi Kolombo pametno je dizajnirao nekoliko komada multifunkcionalnog nameštaja. Stan od 49 kvadrata pretvorio je u funkcionalan dom koji mogu da koriste četvoro.

Dnevna soba je udobna sa ugaonom garniturom, policama na kojima su detalji, TV-om, ima prirodnu svetlost, a ono što posebno oduševljava jeste što se u zidu iza ugaone nalazi krevet za spavanje koji se u jednom potezu spušta i predstavlja sjajan prostor za odmor.

Još jedna praktična stvar u domu jeste što je radni sto, kao i sto za ručavanje skriven u zidu i u nekoliko koraka dobijate prostor za rad ili večeru sa prijateljima. Kuhinja je dobro organizovana, sa puino mesta za skladištenje.

U spavaćoj sobi nalazi se orman koji prati kosi zid, osim što je praktično izgleda lepo, a dodatni plus uštedi prostora jesu klizna vrata. U malom kupatilu nalazi se veliko ogledalo koje prostor čini vizualno većim.

Ovaj zanimljiv i praktičan stan može da vam ponudi ideje za uređenje vašeg doma, ali i potvrdu da manja kvadratura nije izazov. Pogledajte ispod u galeriji slike celog stana!

Youtube/Printscreen/Never to small STAN U POTKROVLJU OD 49 KVADRATA U KOJEM IMA MESTA ZA SVE: Nameštaj se rasklapa, sve je praktično - milion ljudi lajkuje ovaj dom

Pogledajte video prilog o ovom lepom i praktičnom stanu koji je pogledalo preko milion ljudi!

(Sensa)

BONUS VIDEO:

JEDINI STANOVNIK ZAJEČARA KOJI JE UGRADIO SOLARNE PANELE! Osamdesetih među prvima uveo i podno grejanje, a evo o čemu još sanja kurir televizija