Kako da sredite garsonjeru od 25 kvadrata, da sve smestite u mali prostor, a da istovremeno učinite da stan izgleda veće? baš u tome je uspela ruska blogerka Alina koja je objavila video uređenja njene garsonjere, a prilog je pogledalo preko 3 miliona ljudi.

Kupila je potpuno zapušten i prazan stan, a onda je prostor pretvorila u udoban i elegantan dom sa dozom minimalizma. Ukoliko planirate da preuredite mali stan, trebaju vam ideje za garsonjeru, ovo će vam se sigurno dopasti. Napravila je pregradu kako bi podelila garsonjeru na sve zone - zonu za spavanje i zonu kao vid dnevne sobe i kuhinje. U zidu su smeštene i police za sitnice, dekoracija i detalji. Pravougaoni oblik stana je omogućio da napravi mini pregradni zid i tako izdvoji deo za spavanje. Ovo joj je bilo važno jer je želela da izbegne da mora da spava na krevetu na razvlačenje. U nekadašnjem stanu je postojala niša, ali je srušila kako bi imala dovoljno prostora za odvajanje spavaćegdela i veći orman.

Youtube/Printscreen/Alin Essa PRAZNU I ZAPUŠTENU GARSONJERU PRETVORILA JE U SUPER STAN OD 25 KVADRATA: Sve je stalo, a prostor izgleda veće

Naspram sofe je televizor, rasklopivi sto sa stolicama za ručanje. Kuhinja je elegantna i u njoj donira bela boja - podrazumeva poterebne aparate i ormariće za odlaganje. Ono što je važno jeste pod koji je u kuhinji od zanimljivih pločica, a u ostatku stana je laminat - na ovaj način delovi stana izgledaju izolovanije, a sam prostor veće.

U hodniku se nalazi orman sa velikim ogledalom koji čini da prostor izgleda veće. U kupatlu je stalo sve, tuš kabina, wc šolja, umivaonik, a iako malo, zbog sivih pločica, kupatilo izgleda vrlo elegantno.

U video prilogu ispod pogledajte kako izgleda ceo stan!

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Kako srediti garsonjeru od 24 kvadrata TikTok/miksonhome