Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astrologija prostora: kako da energetski očistite centar stana

Centar stana u kome se sve energije planeta ukrštaju predstavlja mesto na kome možemo sebe postaviti u centar našeg života!

  Izvor: Foto: Unsplash / Stephen Di Donato

U centru stana ukrštaju se sve linije - energije planeta.

Iz njega se one projektuju u ostale dolove stana na najužem nivou, na širem se dalje projektuju na grad u kome živimo, još šire zemlju i na kraju na celu planetu. Ipak ova energija je kružna, energije planeta se šire iz baze (doma), ali se i vraćuju u bazu. Svako uspostavljanje balansa na nivu doma menja i kvalitet življnja u odnosu na određene delove grada. Svakako je za nas nemoguće da postavimo određene predmete na nivou grada putem određene putanje neke naše planete da bi uspostavili njeno kruženje.

TEST SVEĆE PROVERAVA ENERGIJU U VAŠOJ KUĆI: Feng šui test za pozitivnu i negativnu energiju...

Ali, ukoliko ovo učinimo na nivou doma njen kvalitet se balansira i na širem nivou. Na primer ako govorimo o Marsovoj liniji, njenim balansiranjem na nivou doma podstičemo pravilno kruženje energije, jačamo inicijativu, lakše ostvarujemo ciljeve. Takođe na nivou dela grada u kome se energija ove planete dalje proteže iz stana, uspostavljamo balans na širem nivou i ovaj deo grada postaje onaj u kome je naglašenija pozitivna konotacija Marsa kroz sportske aktivnosti, rad, nabavku određenih aparata u njegovoj simbolici i slično. Neizbalanisirana planeta koja u natalu nosi predispozicije za naprijatne događaje u životu osobe, mogla bi opisati deo grada u kome bi doživljavali neprijatnosti, svađe, razne opasnoti, sustrete sa raznim službenim licima, probleme u vožnji...

Idelano bi bilo da centar stan bude prazan prostor oko pola metara u prečniku u kome bi osoba povremeno boravila i „napajala" se enegijom svih planeta koje prolaze centrom. Ali, obzirom da danas živimo u sve manjim stanovima ovo je ponekad teško izvodljivo i događa se da upravo u centru stana postoji namenska prostorija tipa kupatila ili kuhinje i slično. Ipak lepota ove oblasti je upravo u tome što ona od nas ne traži da menjamo namenu ili raspored prostorija da bi došli do željenog efekta, već uz postavljanje određeni predmeta (lekova) u simbolici određene planete možemo uspostaviti njeno kruženje i balansirati njenu energiju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj