5 BILJAKA KOJE DONOSE SREĆU I LJUBAV U DOM PREMA FENG ŠUIJU: Ako tražite novog romantičnog partnera, ovo je cveće za vas

5 biljaka za harmoniju i sreću u ljubavi - neverovatne lepote i energije, u domu treba da zauzimaju posebno mesto.

Shutterstock

Stručnjak za feng šui iz Rusije, Olesia Runova istakla je da neke biljke možete posaditi kod kuće za ljubav, odnosno za uspostavljanje harmonije, međusobnog razumevanja i vernosti. Ponekad je potrebno vrlo malo da se kuća ispuni srećom i osmehom. Negovanje biljaka je prijatan i opuštajuć posao, a samo cveće unosi u dom jednu novu energiju, povezuje nas sa prirodom.

Koje biljke povoljno deluju na ljubav i privlače dobre romantične odnose:

1. Spatifilium - Inače se naziva i "ženska sreća", a smatra se da povoljno deluje na privlačenje nove ljubavi u život. Povezana je sa srećom i skladom u domu.

2. Ljubičice - Ovo prelepo cveće je povezano sa mirom, srećom i harmonijama. Energija ovog cveća se prema feng šuiju može koristiti kako bi se poboljšali odnosi i pospešila ljubav u prostoru.

4. Ljubičasti oksalis - Prema feng šuiju je takođe povezan sa privlačenjem nove ljubavi, ali i za međusobno razumevanje u odnosima i jačanje povezanosti.

5. Hlorofitum - Hlorofitum će ispuniti vaš dom pozitivnom energijom i uneti sreću i idilu u porodični život. Pored toga, prema rečima stručnjaka, ovaj cvet je nepretenciozan u nezi.

Kako navodi Olesia Runova, ovo cveće nemojte stavljati u spavaću sobu jer može nepovoljno uticati na san, ali ga možete staviti u prostor u kojem najviše provodite vremena i u kojem se njegova lepota ističe.

Izvor: Sensa