Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Program obuke NLP PRACTICIONER I NLP COMMUNICATION: akreditovani trening program Internacionalne Asocijacije NLP Instituta iz Berlina

Treninzi ličnog razvoja i učenje poboljšanja komunikacije kroz programe NLP obuke razvija kreativnost.

NLP PRACTITIONER jedan je od najmoćnijih i najkorisnijih razvojnih treninga ličnog rasta i promene. To je trening kojim se integrišu najefikasnije NLP alati i modeli uz kreiranje ličnog iskustva i primenu u svim  životnim segmentima. Naučene veštine, strategije i procesi pokreću promenu ponašanja, realizacije ciljeva, značajno unapređenje komunikacije i veći stepen usaglašenosti sa drugim ljudima.

NLP COMMUNICATION je trening za učenje NLP alata u svrhu poboljšanja komunikacije. Traje pet dana, kroz ukupno 40 sati učenja i vežbanja, odnosno dva modula NLP Practitionera. Učenjem ove efikasne metodologije polaznici unapređuju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući uticaj i uspešnost i razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se na i na ciljevima i postizanju promena kroz neurologičke nivoe. Primenjuje se i Diznijeva strategija planiranja i kreativnosti.

Uspešnim završetkom edukacije polaznici će biti sertifikovani kao NLP Practitioner, IN po programu i u ime International Assosiation of NLP Institutes (IN, Berlin). Program NLP Practitioner, IN usklađen je sa svetskim standardima i odvija se prema Programu International Association of NLP Institutes (IN, Berlin).

Termini održavanja modula NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA:
29. 09. do 1. 10. 2017. - 1. MODUL NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA;
03. do 05. 11. 2017. - 2. MODUL NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA;
01. do 03. 12. 2017. - 3. MODUL NLP PRACTITIONERA;
12. do 14. 01. 2018. -  4. MODUL NLP PRACTITIONERA;
09. do 11 .02 .2018. - 5. MODUL NLP PRACTITIONERA;
16. do 18. 03. 2018. - 6. MODUL NLP PRACTITIONERA .

NLP treneri su među vodećim u Evropi, sa tridesetogodišnjim iskustvom. Sertifikati koji se dobijaju priznati su u celom svetu i overeni pečatima internacionalnih asocijacija. Treneri edukatori su: dr Nada Kaiser - psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Stuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator i dr Vesna Danilovac - doctor&coach. Više informacija na www.vesnadanilovac.com.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj