Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Edukacija neurolingvističke psihoterapije: NLPt edukacija kao put ka pronalaženju rešenja

NLPt omogućava kvalitetan pristup terapijskom procesu koristeći najnovija saznanja neuronauke.

Edukacija se održava 09. septembra 2017. godine. Prijave se mogu izvršiti do 20. avgusta 2017. putem e-mail adrese [email protected]

Neurolingvistička psihoterapija (NLPt) efikasna je metoda koja klijentima omogućava izlazak iz krize u kratkom roku. Uspeh temelji na činjenici da se terapeut orijentiše na aktiviranje klijentovih potencijala, traženje rešenja i postizanje cilja. U NLP terapiji važno je uspostaviti dobar odnos s klijentom, i raditi u skladu s najnovijim spoznajama iz područja neuronauke.

NLPt edukacija kvalitetno obrađuje sve aspekte terapijskog procesa, dijagnostiku, psihopatologiju, posebne formate i područja kao što su rad s traumama, psihosomatiku, fobije, poremećaja raspoloženja i sl.

Predavači su dugogodišnji psihoterapeuti i stručnjaci s evropskim i svetskim sertifikatima za psihoterapiju. Voditeljka edukacije: Nada Kaiser, PhD, akreditovana edukatorka DVNLPt, ECP i WCP i dipl. psych. Birgit Bader, ECP i WCP i voditeljka DVNLPt.

Po završenoj edukaciji i ispunjenim uslovima, polaznici mogu da podensu zahtev za izdavanje Evropskog sertifikata za psihoterapiju (ECP).

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj