Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javno Predavanje: Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti

Stabilno stanje više svesti podrazumeva da je osoba u svom životu zadovoljna, zdrava i svakako snažna

Stanje svesti samo po sebi predstavlja ključno polje preko koga se prelama sva sudbina koja nam je kao genetska navika dodeljena i zapisana u natalnoj karti. Izmena u polju svesti dovodi do izmene svih navika u našem događaju, kao i same sudbine pojedinca.

Kako je svako stanje svesti uvek određeno prethodnim stanjem energije, da bi čovek postigao više stanje svesti u svom životu, neophodno je da razvije više stanje energije, kao i da nauči kako da održava to povišeno energetsko stanje.Na predavanju će biti predstavljen i program edukacije "Tehnologije Svesti", kao posebnog modula Energetske Psihologije, u okviru koga polaznik stuče praktične veštine za razvoj energije i inteligencije svakog energetskog centra kroz aktivnosti u svakodnevnom životu.

U okviru modula "Tehnologija svesti" polaznik stiče praktične veštine za balansiranje određenih energetskih centara korišćenjem tehnika koje su zasnovane na saradnji uma i tela.

U samoj knjizi "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti" za svaku planetu natalnog horoskopa dati su posebni modeli aktiviranja, buđenja i oživljavanja njenog polja svesti. Takođe, knjiga se na mnoge načine bavi i mehanizmima prevazilaženja karme za svaku planetu, kao i pronalaženjem lične svrhe ili misije.vi koji uplate do 15. septembra imaće 20% popusta za knjigu "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti " koju će moći da kupe na predavanju.Predavač: Aleksandar Imširagić

Nedelja, 17. septembar, 2017, od 19:30 h do 21:00h

Hotel Falkensteiner, Bulevar Mihajla Pupina 10k, Novi Beograd

Svi zainteresovani za predavanje trebaju se prijaviti unapred radi rezervacije mesta na [email protected]

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj