Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recall Healing u Beogradu

Putujući kroz Recall Healing slažemo slagalicu svog života, što omogućava detaljnije razumevanje događaja i bolesti

Recall healing  je namenjen praktičarima raznih tehnika u cilju poboljšanja zdravlja, kao i svakome ko želi da radi na sebi ili pomogne svojim najbližima. Kroz Recall Healing naučićete kako da pomognete sebi, ili kako da budete vodič drugoj osobi, na putu pronalaženja emocionalnih i bioloških konflikata koji se nalaze iza (vaše) njene bolesti, stanja, emocija, ponašanja...i na taj način doprinesete poboljšanju ne samo njenog zdravstvenog stanja već i života. Recall Healing se bavi identifikacijom i razrešavanjem emocionalnih trauma i bioloških konflikata iza određenih stanja, bolesti i ponašanja. To je najčešće prvi stepen u procesu isceljenja. Integriše znanja i nekoliko vrsta medicinskih specijalizacija, priznatih naučnih istraživanja kao i opservacije ljudskog, životinjskog i biljnog sveta i daje nam spoznaju koja nam može pomoći da shvatimo razlog zbog čega patimo i biće nam jasniji bilološki aspekt zašto smo bolesni. Zbog čega je naš automatski mozak „proizveo" određenu patologiju kao rešenje da nas održi u životu.

Recall Healing nas uči koji konflikti stoje iza kojih patologija, šta je iza tih konflikata koji nam stvaraju veliku patnju, a zatim ćemo otkriti sa kog dela naše životne linije taj konflikt potiče. Vodi nas unazad od sadašnjeg trenutka pa do momenta rođenja, ili perioda pre rođenja, do momenta začeća. Nekada čak i do prethodne tri generacije, do naših predaka, koji takođe imaju veliki uticaj na naše zdravlje i životne odluke.

Predavač je Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera, Kanada.
U Recall Healingu objedinjeno je, produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine), i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).

Seminar se ukupno sastoji iz 3 modula i između nekoliko radionica. Svaki modul pojedinačno traje 3 dana, a datumi sledećih modula i radionica biće dogovoreni u martu.

Na seminaru ćete naučiti tačno koji emocionalni konflikti utiču na procese stvaranja odeređenih bolesti (sa biološke i embriloške tačke gledišta).Kroz mnogobrojne primere iz prakse saznaćete koji su emocionalni konflikti i biloški procesi, odgovorni za nastanak određenih vrsta patologija. Naučićete kako da postanete svesni, ili pomognete svom klijentu, da osvesti skrivene emocije koje će ubrzati proces isceljenja.

LOKACIJA: Sala hotela Life design, Balkanska 18, Beograd

Prijave možete izvršiti putem e maila [email protected] , ili na broj telefona 062 1760 708.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj