Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vokalne energetske tehnike: internacionalni seminari

Vokalne tehnike su usmerene na isceljivanje fizičkih i psihičkih stanja i dovode do harmonizovanja i balansiranja energije.

Internacionalni seminari u organizaciji škole Tai Či Čuana "Umeće čija" , "Uvod u Zvučne i Vokalne Energerske Tehnike" sa Ivanom Grahovac, održaće se 11. februara, "Lekoviti zvučni talasi i Či Gong vokalne energetske tehnike" sa Žanom Mišelom (Švajcarska), održaće se 10. i 11. marta.

Žan je pasionirani vežbač energetskih tehnika već duže od 35 godina, intenzivno se bavi podučavanjem Tai Či Čuana, Či Gonga i energetskih vokalnih tehnika specifičnih za metod Stevanovitch u školi "L'Art du Chi" od 1998. godine.

Pored Tai Či Čuana i Či Gonga Žan Mišel podučava i Zen meditacije. Vokalne energetske tehnike su retko podučavane tehnike, vekovima poznate u daleko istočnim kulturama kao metod za postizanje energetske regeneracije i psihofizičke uravnoteženosti i duhovnog napretka. One su jedan od najefikasnijih načina pokretanje energije u telu, imaju snažan uticaj na zdravlje, unutarašnju ravnotežu i nivo percepcije i svesti. VT su usmerene na isceljenje fizičkih i psihičkih stanja i kada otklone ono što blokira vašu energiju, dovode do usklađivanja s prirodnim tokovima.

Vežbaće se tehnike disanja, opuštanja, upravljanja svojom energijom, rad sa čakrama i pokretanje čija (vitalna energija, kundalini), i Gong i Tai Či. Seminar se održava na Avali i otvoren je za početnike i naprednije vežbače.

Broj mesta je ograničen.
INFO: 063-269-339
umece.chi[email protected]
www.taichi-umece.com

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj