Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenutak istine: Miostatik test radionica

Miostatik test ima dvostruku vrednost, terapeutu ukazuje pravi smer za utvrđivanje tačnog uzroka nekog problema ili ukazuje na pravo rešenje.

Miostatik test je neinvazivna dijagnostičko – terapeutska metoda. Preko pedeset godina koristi se u praksi i naučno je priznat. Tvorac ovog testa je akupunkturolog YoshiakiOmura, koji je dugogodišnjim istraživanjima veze između jačine stiska prstiju ruke i cirkulacije krvi u neokorteksu mozga, razvio dijagnostičku metodu pod nazivom „bi-digitalni O Ring test“, koji se naziva i miostatskim testom.

Osobi sa kojom se radi ukazuje šta je to u njenoj podsvesti zbog čega nailazi stalno na slične probleme. Snaga mišića prstiju odražava promenu aktivnosti u neokorteksu, odnosno promenu nivoa energije u telu.Tokom pregleda menja se mišićna snaga u zavisnosti od informacija koje se dobijaju iz elektromagnetnog polja pacijenta. Mehanizam se zasniva na promeni mišićne snage, koja se menja zbog promene aktivnosti enzima u mozgu.

Cilj radionice je naučiti kako se radi miostatik test sa drugom osobom i na sebi; načini primene i ciljano testiranje; samotestiranje podsvesti; dijagnostikovanje i provera terapije – pregled tela; testiranje procesa i izjava; rad sa decom i životinjama.

Obuka se održava 7. jula 2018. godine, od 9:30h -16:00h u Cetinjskoj br. 4 u Beogradu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj