Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aromaterapijom protiv trauma

Oslobađanje traumatičnih sećanja pomoću esencijalnih ulja može da poboljša životni tok i povrati izgubljenu ravnotežu

Traumatična iskustva mogu duboko da obeleže nečiji život. Pričanje o njima na terapiji ili ponovno prolaženje kroz njih sa terapeutom može biti teško i veoma bolno.

Na radionici sa Karlom Veskovi, osnivačem „Aromaluz“ škole aromaterapije koja dolazi ekskluzivno u Beograd, saznaćete rezultate istraživanja koje je trajalo više od osam godina i kako se klinički pomoću esencijalnih ulja oslobađaju traumatična sećanja za sve starosne grupe i oba pola. Ovaj pionirski rad zasnovan je na pristupu koji koristi veoma razređena esencijalna ulja – nežan je i neinvazivan, jerosoba ne mora ponovo da prolazi kroz bolna iskustva ili emotivni bol. Rezultati ovog pristupa su neverovatni: život nastavlja da teče sa lakoćom u svim aspektima (partnerstvu, karijeri, finansijama i drugo).

Tokom radionice, razgovaraće se o sledećim temama:
• Rad sa traumatičnim sećanjima povezanim sa muškim figurama (posebno sa figurom oca) i ženskim figurama (posebno sa figurom majke)..
• Razblažena ulja, njihova upotreba i načini primene
• Isceljenje našeg ranjenog unutrašnjeg deteta

Karla Veskovi (Carla S. Vescovi) se bavi oblašću kliničke i holističke aromaterapije, i drži edukacije iz aromaterapije u Kampinasu u Brazilu, poslednjih 10 godina.
Osnivač je „Aromaluz“, škole za aromaterapiju koja redovno nudi tečajeve od bazičnog do naprednog nivoa, uključujući specijalne teme i radionice sa eminentnim nacionalnim i međunarodnim predavačima. 

Tokom mnogih godina, Karla je istraživala efekte vrlo razblaženih etarskih ulja, posebno u svrhu oslobađanja i lečenja traumatičnih sećanja.
Odskora, radi sa decom i tinejdžerima u Hogares Klaret Fondaciji, u Kolumbiji, koja pruža terapeutsku podršku deci i mladima izloženim emocionalnom i fizičkom odbijanju, nasilju i zloupotrebi psihoaktivnih supstanci. U svojim predavanjima i radionicama, predstaviće primere iz stvarnog života i svoje terapeutski prakse i pokazati kako pravilna upotreba etarskih ulja može da vrati ljude u život i obnovi osećanje ljubavi i nade u njima.

Radionica se održava u Holističkoj akademiji MAYA, 25. avgusta od 9-12:30 sa pauzom za ručak do 13:45 a zatim od 13:45-17h. Učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju seminara.

Prijave preko mejla [email protected] 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj