Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prirodni lek: biljne kapi za ublažavanje stresa i napetosti

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pile smo kafu, smejale se i razgovarale, srećne što su očevi rezultati mnogo bolji nego šest meseci ranije, i moja je majka samo klonula. Brzo sam reagovala, polila je hladnom vodom, brzo se povratila i kada se smirila, rekla je da je osetila oštar bol u grudima. Nisam imala mira, odvezla sam je u Urgentni centar, i tamo nam je rečeno da je doživela blagi infarkt.

Ovim rečima započinje svoju priču Gordana M, ekonomista iz Beograda. Nakon ovog događaja, njena majka je dobila terapiju, ali Gordana joj je uz to odmah dala i Antistres + Corvit + Cirkul BIO–TEO kapi, koje je do tada zapravo koristio njen otac.

- Stanje mog oca takođe je bilo zabrinjavajaće, isto kao i majčino. Međutim, njemu je pretila i opasnost od moždanog udara, jer mu je protok krvi kroz vratne arterije bio otežan. Analize su pokazale da je srce još uvek bilo u dobrom stanju. Kada je dobio terapiju od lekara, ja sam, tražeći još nešto što bi mu pomoglo, pronašla biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul i i veliki broj zadovoljnih korisnika me je podstakao da ih naručim bez straha da ću pogrešiti. Verujem u prirodne lekove, i bila sam ubeđena da će od ovih kapi mom ocu biti bolje.

- Nisam se prevarila. Moj otac je prosto oživeo. Posle drugog popijenog kompleta Antistres + Corvit + Cirkul BIO–TEO kapi, počeo je da se pridružuje porodičnim razgovorima, za koje ranije nije imao strpljenja. Samo je odmahivao rukom, odbijajući da učestvuje u „ženskim razgovorima“, a sada nas zadirkuje i šali se sa nama. Više ga nisam čula kako noću ustaje i nervozno šeta, a danju ga je raspoloženje, kako je vreme odmicalo, držalo sve vreme.
Kako nam je Gordana ispričala, njenom ocu je 70 godina, i na poslednjoj kontroli protok krvi kroz vratne arterije bio je mnogo bolji.

- Zato sam znala da će i mojoj majci pomoći Antistres + Corvit + Cirkul BIO–TEO kapi. Odmah sam ih i za nju poručila, i njen je oporavak, kako tvrde lekari bio mnogo brži nego što je bilo očekivano. Žao mi je što nisam simptome primetila ranije, jer smo se zajedno angažovale oko oca, međutim, ona je podnela mnogo veći teret nego ja. Ostajala je sa njim, dok sam ja radila i brinula o deci...

- Posle dva kompleta, činilo mi se da je majka u mnogo boljem stanju, da polako postaje ona stara. Sada poručujem četvrti komplet za nju, i šesti za oca, jer ni on ne odustaje od ovih „čarobnih“ kapi. Verujem da ih nije bilo, moja majka bi mnogo teže prošla. Sada su joj pritisak i cirkulacija dobri, nema aritmije, a sve je to od mene ranije krila.

prirodni-lek-biljne-kapi-za-ublazavanje-stresa-i-napetosti
Izvor: Foto: PROMO

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Biljni kopmlet br. 1 za kardiovaskularni i nervni sistem, koji se sastoji od 3 proizvoda, možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd / BiH 47 KM / Crna Gora 26€ ili putem telefona na broj 011/442-0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet br. 1 Antistres+Corvit+Cirkul sastavljen je od 3 različita proizvoda (seta biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

Antistres biljne kapi br. 33 koje povoljno deluju na nervni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena sa rizomom valerijane (Valeriana officinalis), lista matičnjaka (Melissa officinalis ), herbe kantariona (Hypericum perforatum), cveta lavande (Lavandula officinalis) i lista pitome nane (Mentha piperita).

Corvit biljne kapi br. 34 koje povoljno deluju na srčani mišić i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), hajdučke trave (Achillea millefolium), rusomače (Capsella bursa-pastoris), srdačice(Leonurus cardiaca) i peršuna (Petroselinum crispum).

Cirkul biljne kapi br. 35 koje povoljno deluju na cirkulaciju i kardiovaskularni sistem su dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga (Crataegus monogyna), bele imele (Viscum album), divljeg kestena (Aesculus hippocastanum), ruzmarina (Rosmarinus officinalis), koprive (Urtica dioica) i omana (Inula helenium).

POGLEDAJTE I VIDEO IZJAVE BIO-TEO KORISNIKA:

https://www.youtube.com/watch?v=SowTI6aoQKk
https://www.youtube.com/watch?v=90NgJvUf2gM
https://www.youtube.com/watch?v=3_YRMfONeFs

*Celokupan asortiman proizvoda možete videti OVDE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj