Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OJAČAJTE SRCE I IMUNITET, SPREČITE UPALE I BUDITE PUNI ENERGIJE: Uz ovaj odličan savet bićete zdravi tokom cele godine!

  Izvor: Foto: Profimedia

Hladnije vreme sa sobom donosi i manjak aktivnosti što skupa rezultira padom imuniteta. S obzirom na to da imunitet predstavlja odbrambeni sistem organizma i da bi trebalo da ga štiti od raznih bolesti, sa njihovim padom je ugroženo celokupno zdravlje. Stručnjaci kažu da je ovo vreme karakteristično po slabljenju imuniteta - zbog manjeg unosa tečnosti, manje kretanja i svežeg vazduha, užurbanog načina života i svakodnevnog stresa. Upravo iz tih razloga bismo trebali da pronađemo odgovarajuće suplemente koji će nam pomoći da održimo naše zdravlje na visokom nivou. Ti suplementi moraju biti prirodni, efikasni i kvalitetni, baš kao što su Vision suplementi.

ojacajte-srce-i-imunitet-sprecite-upale-i-budite-puni-energije-uz-ovaj-odlican-savet-bicete-zdravi-tokom-cele-godinei0000000005
Izvor: Foto: PROMO

Detox+ aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti. Njegov aktivni sastojak je mačija kandža (Uncaria tomentosa).

Detox+ poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima. Detox+ omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želudca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline. Ovaj proizvod možete poručiti OVDE po ceni od 3.255 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

ojacajte-srce-i-imunitet-sprecite-upale-i-budite-puni-energije-uz-ovaj-odlican-savet-bicete-zdravi-tokom-cele-godinei0000000002
Izvor: Foto: Shutterstock

Hromevital+, multikomponentni kompleks, snabdeva organizam neophodnim materijama kao što su aminokiseline, vitamini i minerali. Stimuliše energetske procese na ćelijskom nivou pomažući da se osećate puni snage i energije u toku celog dana. Proizvod povećava otpornost organizma na negativno delovanje okolne sredine. Hromevital+ otklanja tragove umora, pojačava fizičke, radne i umne sposobnosti, daje podršku organizmu pri opterećenju i pomaže u periodu oporavka posle bolesti. Ovaj bioaktivni dodatak ishrani napaja telo energijom, koja dalje ispunjava svaku ćeliju. Pomaže kod razdražljivosti, apatije i nedostatka energije. Proizvod ne izaziva zavisnost za razliku od sintetičkih preparata sličnog dejstva i možete ga poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/4420-502 svakog radnog dana po ceni od 3.255 rsd.

ojacajte-srce-i-imunitet-sprecite-upale-i-budite-puni-energije-uz-ovaj-odlican-savet-bicete-zdravi-tokom-cele-godinei0000000003
Izvor: Foto: PROMO

Nutrimax+ ima blagotvorno dejstvo na urogenitalni sistem i normalizuje ga. Izbalansirani kompleks biljnih komponenata smanjuje rizik nastanka infekcija i upalnih procesa u urogenitalnom sistemu i omogućava normalan rad bubrega. Sprečava stvaranje peska i kamena u bubregu, normalizuje diurezu i ispoljava diuretičko dejstvo. Za razliku od sintetičkih preparata, biljne komponente proizvoda Nutrimax+ ne deluju agresivno: ne narušavaju balans životno važnih elektrolita i imaju efekat čuvanja kalijuma u organizmu.
Sastav: kineska anđelika, virdžinijski orah, medveđe grožđe, kalcijum, magnezijum, gvožđe, vitamini PP, D3, H, B1, B2, B5, B6, B9, B12.
Po ceni od 3.255 rsd možete ga poručiti putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana ili OVDE.

ojacajte-srce-i-imunitet-sprecite-upale-i-budite-puni-energije-uz-ovaj-odlican-savet-bicete-zdravi-tokom-cele-godinei0000000004
Izvor: Foto: PROMO

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou.

Slobodni radikali, kao ostaci produkata metabolizma žive ćelije, veoma su nestabilni i lako stupaju u hemijske reakcije sa drugim supstancama. Oni napadaju prve stabilne molekule, izazivajući lančanu reakciju, koja rezultira oštećenjem ćelijskih membrana, DNK i drugih struktura ćelije, što na kraju dovodi do njenog uništenja. Štiteći svaku ćeliju organizma od slobodnih radikala, Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam ćelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.
Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija, zračenje, UV zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.
Sastav: ekstrakt komine grožđa, vitamin C, beta-karoten, selen, ginkgo biloba (listovi), vitamin E, cink.
Poručite ovaj proizvod OVDE po ceni od 3.255 rsd ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

ojacajte-srce-i-imunitet-sprecite-upale-i-budite-puni-energije-uz-ovaj-odlican-savet-bicete-zdravi-tokom-cele-godinei0000000001
Izvor: Foto: PROMO

Clokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj