Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EFT radionice i seminari: tretman za um, telo i dušu

PROGRAM JASMINE KOVAČEV JESEN 2020 ON LINE

EFT Grupni tretman ONLINE

26. i 27.09. od 19:00 do 22:30
31.10.-1.10. od 19:00 do 22:30
21-22.11. od 19:00 do 22:30

Higijena uma, naročito u stresnim vremenima, je više nego dobrodošla. Tretman predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Specifičnost rada je upravo rad u grupi jer se procesi dešavaju daleko brže i više opterećenja bude otpušteno, Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije potrebno poznavanje EFT tehnike. Tretman vodi Jasmina Kovačev, EFT Master trener

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/online-tretmani/

Seminar ,,Kroz okruglu dugu do svoga ja“ ONLINE 2-5.10. od 19:00 do 22:30

Do sada ste sigurno čuli da sami kreiramo svoju realnost i da treba raditi na sebi. Znate li na čemu i kako? Velika je razlika tražiti nešto u mraku ili pri svetlu. Osvetlite svoju podsvest na putu ka svome ja i životu kakav želite. Otkrijte svoje blokade koje nikada niste osvestili. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iskusite spektar tema koje će vam doneti značajne uvide gde i kako dalje. Dobijte veći stepen jasnoće o svom daljem pravcu kako bi vi upravljali svojim vozom uspeha. Program vodi Jasmina Kovačev.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

EFT osnovni nivo (EFT1), ONLINE 9-12.10. od 19:00 do 22:30
13-16.11. od 19:00 do 22:30

Naučite i vi tehniku 21. veka koja vam može pomoći u svakoj oblasti života. Uz EFT efikasno savladavamo neželjene emocije, stres, traume, štetna uverenja, fizički bol i značajno popravljamo kvalitet života.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svetski priznat akreditovan  Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certifikovane edukacije ispred svetske profesionalne organizacije.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Put ka finasijskom obilju (Otpustite blokade novcu)  ONLINE 17-18.10. od 19:00 do 22:30


Negativne  a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promenili svoju finansijsku situaciju, jedan od prvih koraka je rešiti negativne programe podsvesti vezane za novac. Ova radionica je namenjena rešavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem. Program vodi Jasmina Kovačev.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Tajna uspeha je u Vama ON LINE 23-26.10. od 19:00 do 22:30

Da li imate znanje i iskustvo, a ne postižete ono što želite u svom životu?  Da li ste čuli da smo mi sami ogledalo onoga što nam se u životu dešava? Hajde da krenemo putem promene onog što stvara takav odraz u ogledalu.Ova transformaciona radionica-seminar je idealna prilika za sve koji žele da poboljšaju svoje rezultate i steknu više samopuzdanja u predstavljanju sebe i svojih usluga, bilo lično ili profesionalno. Šta Vas koči da idete napred? Uklonite brojne sopstvene blokade ka vašem uspehu i izobilju. Program vodi Jasmina Kovačev.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Uvod u META-Zdravlje ON LINE 6-9.10. od 19:00 do 22:30

Naučni pristup veze uma – tela, uticaja okruženja i samoisceljenja. Otkrijte zašto smo bolesni i kako pokrenuti samoisceljenje. Kroz ovu edukaciju stičete razumevanje o okidačima stresa, emocija i uverenja koja pogađaju određena tkiva i organe. Uzimaju se u obzir svi nivoe našeg bića, uključujući i uticaje našeg okruženja.

Ovaj seminar otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem. Nisu potrebna predznanja. Dobijate mnoge odgovore koji nedostaju svakome na temu zdravlja. Seminar drži Jasmina Kovačev Master Trener Meta-Zdravlja.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

EFT srednji nivo 1 (EFT2/1) ON LINE 27-30.11. od 19:00 do 22:30

Za sve koji su završili osnovni EFT nivo i žele da saznaju više o ovoj veoma moćnoj tehnici. Ovo je nivo napredne samopomoći i nastavak ka procesu sertifikacije za potencijalne praktičare.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svetski priznat akreditovan  Master trener EFTa i napredni praktičar.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

EFT srednji nivo 2 (EFT2/2) ON LINE 4-7.12. od 19:00 do 22:30

Za sve koji nameravaju da rade sa drugima i da steknu sertifikat praktičara. Svi koji završe EFT srednji nivo 2 imaju pravo da krenu u proces sertifikacije EFT International praktičara srednjeg nivoa

Jasmina Kovačev koja vodi program je svetski priznat akreditovan  Master trener EFTa i napredni praktičar.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Upoznajte dete u sebi kroz svesno roditeljstvo ON LINE 11-14.12. od 19:00 do 22:30

Ovaj seminar je za svakog roditelja, ali i za svakog ko je bio dete. Saznajte koje programe je dete u vama steklo kroz način na koji ste podizani. Ovo će vam značajno pomoći u boljem razumevanju vas samih kao i osvetliti teme koje su prioritetne za rad na sebi. Ujedno, svako ko ima malu decu će dobiti odgovore na ključna pitanja i izazove roditeljstva. Program vodi Jasmina Kovačev.

Prijave na: https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj