Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humanitarni novogodišnji program “Čisto srce” za decu Balkana

  Izvor: Foto:Promo

Za kraj kalendarske godine, 31. decembra, Mohanđi Fondacija u partnerstvu sa ACT Fondacijom koja deluje u zemljama Balkana i Humanitarnom fondacijom “Budi human – Aleksandar Šapić”, organizuje humanitarni onlajn novogodišnji program sa Devi Mohan pod nazivom „Čisto srce“. Tokom novogodišnjeg programa, koji će trajati od 19 do 22 časa, kroz tehniku svesnog plesanja, u ritmu zanosne muzike i vibracija koje proizvodimo glasom, slaviće se život kroz lepotu i slobodu pokreta. Devi Mohan će sve učesnike voditi i kroz duboki proces povezivanja sa našim višim Ja kroz svetlost i ljubav.

„Program će biti prilika da srca učesnika zasijaju čistotom jer svojim učešćem poklanjaju drugima ono što im je potrebno. Ovaj program ima humanitarni karakter i sav novac prikupljen donacijama biće usmeren u fondove za lečenje obolele dece iz država našeg regiona, dečake Vedada Ahmetovića, Vanju Đermanović, Jovana Kukuvaileva i devojčice Lauru Rajčić i Ljiljanu Džilitov, naše male anđele i velike borce. Dobrotvorna akcija će biti realizovana u partnerstvu Mohanđi Fondacije, ACT Fondacije koja deluju u zemljama Balkana i Humanitarne fondacije “Budi human – Aleksandar Šapić”, koja je jedna od najvećih Fondacija ove vrste u svetu“, izjavila je Devi Mohan, globalni ambasador Mohanji fondacije kao i predsednica internacionalnog dobrotvornog društva ACT Fondacija.

“Čisto srce” je prilika za svakog da se uključi u nesebično pružanje pomoći koja inspiriše i druge na bezuslovnu ljubav i nenasilje.

Više informacija o programu na www.mohanji.rs

humanitarni-novogodisnji-program-cisto-srce-za-decu-balkana3
Izvor: Foto:Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj