Emisija Sensa Experience donosiće vam petkom od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U prvoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa Jelenom Mirković.

Jelena Mirković je instruktorka aerial joge, koja je sva prethodna iskustva iz joge i pilatesa pripojila novoj i kompleksnoj disciplini – aerial jogi.

U Sensa Experience „kuhinji duše”, Jelena nam priča kako da se oslobodimo sopstvenih blokada i ograničenja, kako da očuvamo mentalno i fizičko zdravlje i kreiramo bolju budućnost za sebe i svoje bližnje.

U ovom svojevrsnom Sensa Experience predahu uživaćete rado svakog petka.

Pogledajte celu prvu epizodu emisije Sensa Experience!