OVAKVU KAŠU NISTE JELI - NEVEROVATNO JE SOČNA I IMA UKUS KOLAČA IZ DETINJSTVA : Tajna je u jednom začinu!

Bliži se jesen, vreme je za neke nove ukuse- predlažemo za doručak ovsenu kašu s jabukom i cimetom

you tube /prt scr/ downshiftology

Doručak ponekad zna da bude monoton, ako svakog dana jedete ono što volite ili što ste navikli. Ne brinite, ne morate da gubite mnogo vremena na spremanje. Ovsene pahuljice su zdrav i izbalansiran obrok koji će vas snabdeti energijom, a mogu se pripremiti na toliko načina da će svaki put ukus, ali i doživljaj biti drugačiji. Predlažemo vam jedan pravi jesenji i zdrav recept za ovsenu kašu koji će vas neodoljivo podsetiti na aromatičnu pitu od jabuka! Napravite uveče, jedite ujutru ili ponesite na posao!

Potrebno je:

  • 4 kašike ovsenih pahuljica
  • mleko (može i biljno)
  • 2 jabuke 
  • cimet
  • šaka oraha
  • med

Priprema:

U teglu sipajte mleko i dodajte ovsene pahuljice. Stavite iseckanu jabuku, kašiku meda, iseckane orahe i začinite cimetom po ukusu i promešajte. Ujutru promešajte još jednom i dodajte još nekoliko komada jabuke kao dekoraciju. 

Izvor: Sensa