Venera, planeta ljubavi, jednom godišnje prelazi preko osmog zodijačkog znaka, pa tako 7. novembra ulazi u Škorpiju u kojoj je njen uticaj inače oslabljen (ljubomora, posesivnost, nepoverljivost). Međutim, ove godine situacija je nešto drugačija, pošto se Venera nalazi blizu Jupitera, planete ekspanzije i prosperiteta, koji posle 12 godina ponovo prelazi preko Škorpije.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U ZNAKU BIKA: period u kojem želimo da budemo voljeni i stičemo obilje...

Pored moćnog Jupitera, tu je i Sunce, tako da će vodeni znaci, a posebno Škorpije, moći da računaju na podršku osoba na položaju i porast šansi za uvećanje prihoda. Krajem nedelje, Venera obrazuje i trigon sa Neptunom, simbolom romantike i ljubavnog zanosa, što će nekim znacima doneti sudbinski susret sa harizmatičnom osobom ili strastvenu vezu.

Pošto Venera simbolizuje i novac, aspekt sa Neptunom, planetom inspiracije i mašte, pogoduje onima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, piscima, umetnicima, muzičarima, slikarima, kompozitorima, plesačima.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa pod uticajem mističnog Neptuna iz polja tajnih ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa osobom kojoj ćete teško moći da odolite.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Sa vašim vladaocem Venerom u sedmoj astrološkoj kući očekuju vas uzbuđenja na ljubavnom planu i mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koja je prisutna u javnosti. Povediteračunaotomegdeikakoplaniratedaulažetenovac.

BLIZANCI (22.5-21.6)

Početkom nedelje, Venera u šestom astrološkom polju obrazuje trigon sa Mesecom u vašem znaku, tako da možete da upoznate nekoga ko nosi uniformu na radu. Stiže vam SMS ili mejlodnekogakovam jenekadamnogoznačio.

RAK (21.6-22.7)

Aspekti Venere u vašoj petoj astrološkoj kući, donose vam na susret sa umetnikom ili sportistom koga možete da upoznate na nekom javnom skupu ili kraćem putu. Partneru je potrebna vaša podrška, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji.

LAV (23.7-23.8)

Venera u trećem astrološkom polju zajedno sa vašim vladaocem Suncem, nagoveštava susret sa atraktivnom osobom, koja zbog posla često putuje.

PageBreak

Želja za romantičnom pažnjom

Jedan Strelac vam šalje SMS, dok neka Vaga očekuje da joj poklonite više pažnje.

DEVICA (23.8-23.9)

Venera u trećoj astrološkoj kući zajedno sa Jupiterom, vladaocem polja partnerskih odnosa, najavljuje buran ljubavni period, naročito ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom. Zauzeta osoba želi da privuče vašu pažnju.

VAGA (23.9-22.10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere u drugom astrološkom polju, rastu vaše šansa da u okviru nekog zajedničkog posla upoznate osobu koja je već zauzeta, što neće umanjiti vaše interesovanje za nju. Možetedaočekujeteuvećanjeprihoda.

ŠKORPIJA (23.10-21.11)

Sa Venerom i Jupiterom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Na nekom javnom skupu možete da upoznate harizmatičnu, ali najverovatnije zauzetu osobu.

Kineski horoskop za novembar 2017. godine...

STRELAC (22.11-21.12)

Planeta ljubavi i posla u dvanaestom astrološkom polju zajedno s vašim vladaocem Jupiterom pod uticajem vašeg drugog vladaoca Neptuna, može da vam donese tajnu romansu ili priliv novca preko honorarnog ili paralelnog posla.

JARAC (22.12-29.1)

Sa planetom biznisa u jedanaestom astrološkom polju možete da uspostavite kontakte sa predstavnicima stranih firmi. Neko ko vam je nekada mnogo značio, moguće Bik ili osoba rođena u znaku Riba, želi da vas vidi.

VODOLIJA (20.1-19.2)

Sa Venerom, Jupiterom i Suncem (vladaocem polja ljubavi), simbolima aubavi, putovanja i osoba na položaju, u astrološkom polju karijere, u vašem životu može da se pojavi neko ko vam je nekada mnogo značio.

RIBE (20.2-20.3)

Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa pod uticajem Venere, planete ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Investirajte u poslove sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Izvor: Novosti