Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za tragove ljubavi iz prošlosti: evo šta nam donosi Venera u Ovnu (do 30. marta 2018. godine)

Venera u Ovnu najavljuje lepotu života, ljubavni žar i prepuštanje emocijama, zaboravljajući na sve stege i brige koje nas svakodnevno koče da se maksimalno posvetimo sreći svog unutrašnjeg bića! Evo šta nam horoskop predviđa za ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Venera u Ovnu najavljuje nam neko lepše vreme. Najavljuje nam sunčane dane. Vetrovite noći. I buđenje novih nadi. Svakako, prisutni su i tragovi prošlosti, jer od njih ne možemo ni korak. Vezali smo se jednom, dodirom. I koža pamti. Oseća svaki trenutak, pogled i zagrljaj. A želeli bismo da je moguće izbrisati ono što je bilo. Jer, uveravamo sebe kako smo spremni za nešto novo. Osobe sa Venerom u Ovnu često bivaju neshvaćene od strane drugih. Način na koji ovi ljudi vole, pomalo plaši one koji to nisu osetili na svojoj koži. Ljubav priznaju samo kada je potpuna. Kada prožme svaku poru njihovog bića, kada čini da trnci struje kožom, kada se ježi svaki pedalj tela, kada srce zaboravi nekoliko otkucaja, život se zaustavi u jednom magičnom trenutku, iako svet nastavlja nepromenjeno da diše.

Horoskop za ispunjenje spiska želja: šta nam donosi Venera u ličnom horoskopu

Ovo su svi oni koji će vas rado slušati o vašim ljubavima. Ali neće vam dozvoliti da lažete, ni sebe ni njih. Ne prihvataju izgovore, odlaganja i odsustvo borbe za osećanja. Ukoliko želite da pričate o onome za čim žalite, bez potrebe da nešto promenite u toj situaciji, osoba sa Venerom u Ovnu nije najbolji sagovornik. Oni ne žele da slušaju o propuštenim prilikama, o onome "šta ako", i o tome kako vreme "čini svoje". Kada je prisutna emocija, vreme ne igra nikakvu ulogu za osobu sa Venerom u Ovnu, nikada nije prekasno i ništa nije previše.

Ovo su svi oni koji se ceo život bore protiv nepravde. Istupaju prvi u borbi za istinu. Oduvek osećaju neku vrstu samilosti prema slabijima, iako to neko ko ih je tek upoznao ne bi nikad pomislio. Vešto se kriju iza hladne maske. Rano su shvatili da slabost nije vrlina, ali je se ne odriču. Rano su naučili da je emocija srž, ali ne pričaju o onome što osećaju. Ovo su i svi oni koji su jednom prestali da veruju u reči, jer su na teži način naučili koliko reč ume da bude varljiva. Oni vrednuju samo konkretna dela. I ceniće vas samo ako osete istinu u svakom vašem gestu.

Nećete ih osvojiti skupim poklonima. Cveće ili sitan znak pažnje, reći će im sve. Međutim, retko će Venera u Ovnu naići na nekoga ko će spoznati do kraja njenu nežniju stranu. Vole iskrene ljude, borce, i sve one koji ne odustaju uprkos tome što je vetar previše jak. Svaka prepreka, njima je prilika više.

Ljubav se kod ovih osoba javlja odmah. Brzo se zaljubljuju. Na pogled, dodir i osećaj. Prebrzo, ako pitate nekoga drugog. Iskreno, ako pitate nekoga sa Venerom u Ovnu. Brzo, eksplozivno, potpuno i do kraja. Samo takva emocija može da živi u ovim ljudima. Samo takvu emociju smatraju dovoljno vrednom svake borbe.

Osobe sa Venerom u Ovnu su ratnici ljubavi. Muškarce sa ovom Venerom privući će osoba koja voli sport, zdrav način života, i koja ne miruje. Privlače ih osobe koje vole sport. I koje umeju da se bore za ono u šta veruju. Takođe, poseduju izvesnu dozu posesivnosti i ljubomore, jer ono što je njihovo čuvaju svakim svojim dahom.

Devojke sa Venerom u Ovnu mnogo pažnje poklanjaju svom fizičkom izgledu. Najprijatnije se osećaju kada je u njihovu svakodnevnicu uključen i neki vid fizičke vežbe. Uživaju u tome da budu primećene. Ali se uvek sređuju samo zbog sebe. Obradovaće ih tuđa pohvala i kompliment, ali samo onda kada su zaista zadovoljne svojim izgledom. Često imaju dugu i negovanu kosu. Privlače ih osobe koje su ambiciozne, uporne i izdržljive. Slabost ne priznaju i ne razumeju. Ali mogu zavoleti samo onoga ko ispod maske uzdržanosti krije veliko srce.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj