Tarot karta dana za 27. mart 2018. godine - čarobnjak - ukazuje na moć transformacije i isceljenja, piše Lovesensa.

Danas je idealan dan za pomirenje sa svojim bolnim iskustvom, za okretanje ka budućnosti i odluku koja će promeniti vaš život.

Ako se dvoumite u vezi s poslom, neka mogućnost promene i preokreta bude vaš izbor. Magični štapić je u vašoj ruci, pa ćete izvoditi čarolije s lakoćom. Moguća je šansa za finansijiski dobitak, ljubavni uzlet, kreativno rešenje problema.

Dan je idealan za detoks, rituale kojima otpuštate prošlost, isceljujuće tretmane. Rezultati neće izostati.

Izvor: Lovesensa

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose

Spokoj se lako postiže u meditaciji. Ipak, stvarni duhovni razvoj podrazumeva umeće kako usmeravati odnose sa drugima u pozitivnom pravcu. Kako ostati stabilan i pozitivan ako ljudi oko nas deluju negativno raspoloženi prema nama. Još jednom Anđeoska bića pružaju praktičnu i efektnu pomoć. Prema D. Virčju njihova asistencija u ovakvim slučajevima daleko prevazilazi efekte ovozemaljskih metoda, kao što je psihoterapija i slično. Mudro je stupiti u kontakte sa duhovnim pomagačima, bez obzira da li se radi o emotivnim, porodičnim ili prijateljskim odnosima.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

U ljubavnim odnosima

Anđeli mogu pružiti pomoć bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni. Ukoliko tragate za vašim životnim partnerom "romantični anđeli" mogu vam pomoći da ga pronađete. Moćan metod invokacije ovih Anđela podrazumeva nalaženje mirnog mesta na kojem vam niko neće smetati i ispisivanje pisma koje počinje ovako:

"Dragi Anđele, zaštitniče mog životnog partnera..." zatim otvorite srce ovim Anđelima. Nije značajno da li znate (mislite da znate) ko je vaš životni-duhovni partner ("soul mate"), jer oni znaju. Zatim završite pismo otprilike ovako:

"Znam da moj životni partner traga za mnom kao što ja tragam za njim/njom. Hvala vam što nas vodite da se sretnemo i zavolimo i da spoznamo sreću harmoničnog odnosa koji se zasnima na međusobnom respektu, integritetu, zajedničkim interesovanjima i strastvenoj romansi. Hvala vam što me vodite na način tako da ću razumeti kako da stupim u taj odnos."

Virčju na svojim radionicama priziva ove anđele, kerubime, koji su nalik Kupidonu i su mnogima su pomogli da pronađu svog pravog partnera.

Dobro je razumeti da ova bića nisu ograničena prostorom tako da se "pojavljuju" na više mesta istovremeno, gledano ljudskim shvatanjem ove dimenzije i mogu da intervenišu u brojnim slučajevima kada je pomoć zatražena.

Životni, odnosno duhovni partner ("soul mate") je osoba sa kojom treba da se sretnemo i budemo u ovom životu na osnovu zaveta, odnosno plana koji je sklopljen u višim sferama pre aktuelne inkarnacije. To može biti neko sa kim "funkcionišemo" kroz niz prethodnih života, odnosno paralelnih postojanja, ili neko ko je, na neki način "nov", ali komplementaran sa nama i sudbinski usmeren ka ciljevima koji su zajednički ili su prividno različiti, ali suštinski povezani.

Ovi Anđeli mogu dati infuziju emocija i strasti postojećim odnosima. Zatražite da vam pomognu i da vaš partner otkrije zabavnu crtu vaše ličnosti koja je važan sastojak u odnosima. Mnogi parovi previše fokusirani na posao i obaveze trebaju ovakvu pomoć da bi dali prostora zabavi i emocijama. Romantični anđeli mogu da pomognu u ovom značajnom nastojanju i da prenesu energiju da se nastavi u takvom pravcu.

Odnosi sa prijateljima

Ovi odnosi nekada trpe zbog našeg posvećivanja duhovnom putu. Ukoliko ste u prijateljskom odnosu koji je stvoren u kontekstu ovozemaljskih interesovanja može vam se činiti da treba da se povučete iz odnosa jer ste fokusirani na druge stvari. S druge strane zakon privlačenja ukazuje da možemo biti privučeni samo onima koji su na našoj "talasnoj dužini". Tako neko usmeren na ljubav i mir neće privući nekog ko je obuzet strahom.

PageBreak

Anđeli pomažu da se oslobodimo ozlojeđenosti i ljutnje

Zamolite anđele da vam pomognu da premostite ove faze u odnosima sa prijateljima. Zatražite da vam pomognu da se odnosi koji treba da se okončaju, okončaju na miran način. Oni vam mogu pomoći da pronađete nove prijatelje ukoliko to zatražite.

Ovde se radi o komunikaciji sa bićim iz viših dimenzija, koju mogu da ostvare svi koji to čine sa verom i dobrim namerama, bez obzira na njihova religiozna uverenja i pripadnost crkvi. Ova bića postoje nezavisno od ljudskih manjkavih shavtanja i retrogradnih dogmi, a tradicionalne religije imaju samo osnovnu, površnu predstavu o nekima od njih.

Odnosi u porodici

Na isti način anđeli mogu vaše porodične odnose usmeriti u duhovnom pravcu.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

Ukoliko imate porodicu privrženu tradicionalnim vrednostima možete se suočiti sa zabrinutošću bližnjih zbog vaših duhovnih aktivnosti. Nemojte ih ubeđivati. Dovoljno je da budete miroljubivi i srećni, to je najbolja reklama za vaše aktivnosti. Ubrzo se može desiti da vas pitaju da im odate tajnu vašeg dobrog raspoloženja.

Anđeli pomažu da se oslobodimo ozlojeđenosti i ljutnje i da postignemo unutrašnji mir. Mnogi su iskusili bol u odnosima u porodici, prijateljskim i emotivnim vezama. Anđeli se staraju da taj bol ne ugrozi naše sadašnje i buduće zdravlje i sreću. Ukoliko neko uradi nešto neoprostivo oni neće zauzeti stav da je to u redu. Umesto toga Anđeli nastoje da se oslobodimo otrova ljutnje koji deponujemo u mislima i telu. Ukoliko zadravamo ozlojeđenost time privlačimo slične odnose i situacije. Ukoliko vam je dosta nezdravih odnosa to lako možete uzrokovati osećanje nepraštanja prema nekom članu porodice. Oproštaj je sinonim za "oslobađanje otrova" i njihovo zamenjivanje zdravljem i mirom. Anđeli vam mogu pomoći u tome, ako ih zamolite.

PageBreak

Cilj molitve je da se oslobodi put ka ljubavi

Efikasan način da se oslobodite emocionalnih otrova je da, dok zaranjate u san, prizovete arhanđele Mihajla i Jeromila. To je zbog toga što ste u snu otvoreniji za anđeoske intervencije. Dok ste budni vaš ego strahovima može da blokira anđeosku pomoć.

Recite arhanđelima tiho ili glasno:

"Molim vas da me oslobodite svakog starog osećanja ljutnje, bola, ozlojeđnosti, osuđivanja, gorčine i nepraštanja iz mojih misli, tela i emocija. Spreman sam da bol zamenim mirom. Sada oslobađam sve što može da blokira moju usmerenost ka miru, naročito u odnosima sa drugima". Posle buđenja ćete osetiti pozitivnu promenu bez obzira da li se sećate interakcije sa anđelima u snu, jer njihov rad je na podsvesnom planu.

Iskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov trag...

Anđeli mogu da uklone stare sporove između živih, ali i u odnosu sa mrtvima. Ova isceljenja ne znače da treba, samo, da ovladate konkretnim odnosom. Cilj je da se oslobodi put ka ljubavi, miru i harmoniji u svim područjima vašeg života.

Deca

Mnogi roditelji, prema svedočanstvima koje je D. Virčju prikupila uspela su da dobiju ili usvoje dete nakon što su zatražili anđeosku pomoć.

Primer su Meri i njen muž, koji su bili frustrirani čekanjem na usvojenje. Ona, ipak, nije gubila nadu. Jednog jutra pronašla je u blizini vrata njenih kola figuru anđela u originalnom pakovanju. Bilo joj je čudno kako se figura našla tu, ali je to shvatila kao dobar znak i stavila je u torbu. Te večeri zatražila je pomoć Anđela oko usvojenja. Sledećeg jutra njihova agencija im je javila dobre vesti. Uskoro su dobili sina Džona kome je sutradan bio peti rođendan. Po dolasku deteta Anđeli su i dalje pružali pomoć.

Dva Arhanđela koja se bave decom su Gabriel i Metatron. Gabriel se stara o deci u periodu ranog detinjstva, od začetka i trudnoće dok dete ne prohoda i kasnije, a Metatron ih preuzima u vreme sazrevanja kao zaštitnik čija uloga je da razvija i štiti duhovnu prirodu deteta.

Roditelji, takođe, mogu tražiti dodatnu pomoć u vezi sa ponašanjem dece. U pogledu zdravlja i ishrane pomaže arhanđel Rafael. Kod bilo kojih ozbiljnih problema, kao što je uzimanje droga, agresivno ponašanje i slično arhanđel Mihajlo će pružiti pomoć. Zatražite da očisti vaše dete, to je izraz koji anđeli upotrebljavaju za proces čišćenja osobe od nižih energija. Kako Virčju navodi, postoje primeri potpune promene ponašanja dece, kao rezultat vakumiziranja i oni značajno nadmašuju psihoterapeutske rezultate.

Izvor: Duhovni razvoj