Energiju punog Meseca u Strelcu osetili smo već protekle nedelje, iako nas on očekuje 29. maja. Spremamo se da unesemo potrebne promene, da zakoračimo u grotlo onoga što nas plaši i da se suočimo s tim. Merkur će biti u Blizancima od 30. maja. Razgovori će konačno dobiti svoje početke, ali i neke epiloge. Venera u Raku obrazovaće aspekt opozicije sa retrogradnim Saturnom u Jarcu (egzaktno 26. maja). Ljubav će biti na testu. Hrabrosti, poverenja i ludosti. Apsoluta i odlučnosti.

Horoskop otkriva sudbinu do 15. novembra 2018. godine: evo šta nam donosi misteriozan Mars u znaku Vodolije

Podznak Ovan

Rešeni ste da promenite neka uverenja, neke navike koje vam ne čine život boljim. Rešeni ste da nekim ljudima okrenete leđa. I konačno priznate sebi da ste samo vi oni koji se daju u potpunosti. Vodićete zanimljive i inspirativne razgovore. Dosta poslovnih obaveza neće vam ostavljati slobodnog vremena kako biste ispunili neka obećanja, pa pokušajte da na vreme sprečite potencijalne sukobe.

Podznak Bik

Mučiće vas nesanica. Koliko god da umorite telo, um će biti budan. Previše je strahova koji grebu ka površini, a vi ste nemoćni da ih sprečite. Ukoliko se bavite podučavanjem, mogli biste imati uspešan period pred vama. Ako planirate put, možete imati nekih neprijatnosti u samom putu, ili problem sa nekim bitnim papirima.

Podznak Blizanci

Pravo je vreme za ljubav. Ako još uvek nosite trag prošlosti duboko pod kožom, naredni dani neće vam biti laki. Ako ste rešili da ono što je bilo ostavite iza sebe, onda se možete nadati povoljnijim danima. Otvorićete se i želećete da pričate o svojim osećanjima. Shvatićete neke greške i radićete na njihovom ispravljanju.

Podznak Rak

Izazovi vas očekuju na polju posla. Kao da ste pokušali da izbegnete neke obaveze i sada ih imate previše. Pričaćete o tajnama u narednim danima. Pazite samo da ne otkrijete više nego što bi trebalo. Nije svako dobronameran prema vama. Problemi u ljubavi nateraće vas da otvoreno ukažete partneru na ono što vam smeta.

Podznak Lav

Simpatije će se buditi tamo gde ih najmanje očekujete. Ali vi ćete uživati u toj iznenadnoj živosti. Viđaćete prijatelje i provoditi vreme okruženi onima koje najviše volite. Saznaćete neke novosti koje će promeniti način na koji trenutno posmatrate većinu stvari. Ali srasli ste sa promenama i one više ne utiču toliko na vas. Poslovno okruženje je tajnovito po pitanju nekih novih projekata. Pazite kome koliko otkrivate.

Podznak Devica

Porodični problemi pratiće vas u narednim danima. Pokušaćete da se ne mešate previše u ono što vas ne dotiče, čega niste deo, ali biće teško ostati po strani. Poslovne prilike se nude i ostvaruju.

PageBreak

Iskoristite svoje potencijale

Prihvatite inovacije i sledite savete iskusnijih kolega. Neko od prijatelja imaće ljubavnih problema, pa će se vama obratiti za savet.

Podznak Vaga

Uživaćete u narednim danima. Bićete u središtu pažnje, u centru zbivanja i volećete svaki trenutak toga. Uslediće dosta poruka, mnoštvo poziva, a vi ćete se truditi da niko ne ostane uskraćen za vaše društvo. Studenti bi trebalo da naredne dane iskoriste za učenje, jer će im ići lakše i brže nego tokom prethodnog perioda. Nećete imati mnogo slobodnog vremena, ali navikli ste se na takav ritam dana.

Podznak Škorpija

Finansijska situacija se menja u narednim danima. Svi oni koji zarađuju preko nekog hobija, kroz neki talenat ili podučavanje stranog jezika, profitiraće. Pričaćete o tajnama, o onome što ne pominjete često, o strahovima i slabostima. Bićete privlačni drugima, jer ćete zračiti nekom tajanstvenom energijom. Studenti će odložiti neke planove i neće biti previše srećni zbog takve situacije.

Ova 3 pitanja otvaraju treću čakru: čudesna vežba za samopouzdanje i unutrašnju moć

Podznak Strelac

Doneli ste neke bitne odluke, ali kao da tek sada postajete u potpunosti svesni toga. Sviđa vam se pravac ka kom se krećete i ne odustajete čak ni ako je teško. Jer navikli ste na prepreke i poteškoće, pa bi vam zapravo bilo čudno i monotono da hodate utabanom stazom. Uslediće neki važni razgovori sa voljenom osobom, neke istine će izaći na videlo i pružiće vam se neke nove šanse. Plašite se, ali sve ono čemu se uporno opirete u vama. Usudite se da rizikujete.

Podznak Jarac

Snovi će vas buditi u narednim noćima. Košmarni snovi, praćeni jasnom i jakom simbolikom. Ne zatvarajte oči pred očiglednim. I promene posmatrate kao novu priliku za rast. Jer one to i jesu u suštini. Pričaćete o poslovnim planovima i mnoge od njih sprovesti u delo. Uspeh vas očekuje jer ste ga svojim radom zaslužili. U sukobu ste sa razumom, jer želite da po prvi put, u nekom dužem periodu, poslušate glas srca. Budite iskreni prema sebi.

Podznak Vodolija

Vaši prijatelji imaće zaista zanimljive predloge, a vi nećete želeti da im odolite. Pripazite samo da ne preterate, jer ipak vas očekuju važni događaji i ne možete se u potpunosti prepustiti ritmu koji nose naredni dani. Mogući su poslovni problemi, jer neki papiri neće biti uredno zavedeni ili će neme potvrde kasniti. Pokušajte da se ne nervirate previše zbog toga.

Podznak Ribe

Rešili ste da rizikujete i ostvarite uspeh. A zvezde vas zdušno podržavaju u tim namerama. Uslediće nekoliko porodičnih razgovora, jer ste pomalo zanemarili one koje vas vole. Slobodnima se može dopasti neko ko je zauzet. A zauzeti će imati razmirice zbog bezrazložne ljubomore. Pronađite malo slobodnog vremena za svoje prijatelje.

Izvor: Astro portal