Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop otkriva sudbinu do 15. novembra 2018. godine: evo šta nam donosi misteriozan Mars u znaku Vodolije

Horoskop otkriva sudbinu dok vlada Mars u znaku Vodolije - evo šta nas očekuje do 15. novembra 2018. godine!

  Izvor: Foto: Profimedia

Mars će boraviti u znaku Vodolije u periodu od 16. maja do 15. novembra 2018. godine. Dakle, u narednih 6 meseci, Mars će se nalaziti u jednom znaku, što znači da će se kretati i retrogradno.

Kineski horoskop otkriva ko je vaša srodna duša: evo koji se znakovi najbolje slažu u ljubavi

Mars je planeta koji vlada fizičkim segmentom ličnosti, te primarno simboliše brzinu, odlučnost, ambicioznost, borbenost, akciju i revolucionarne aktivnosti. Znak Vodolije je prema elementu zračni znak, a prema kvalitetu fiksni. U Vodoliji do izražaja dolazi Marsova revolucionarna crta, dok su na drugoj strani prisutne osobine kao što su odgovornost, temeljitost i promišljenost. Ali, sada je važno naglasiti dominantan uticaj broja dva, na globalnom nivou, kao i postavka sporijih tranzita od Marsa, a to su Jupiter i Saturn, kao i tranzit Rahua i Ketua.

Skoro neprekidno tokom Marsovog tranzita kroz znak Vodolije, Jupiter će se nalaziti u znaku Škorpije, a onda od 9. novembra otpočinje svoj jednogodišnji hod kroz znak Strelca. Saturn će se pak kretati kroz znak Jarca. Skoro sve to vreme, tačnije do 6. novembra, Rahu i Ketu će se nalaziti na osi Lav – Vodolija.

Ono što je vrlo karakteristično za vreme tranzita Marsa u Vodoliji, jeste to da će apsolutnu dominaciju imati fiksni kvalitet, koji simbolizuje – stabilnost, trajnost, strpljivost, promišljenost i odgovornost. Pored toga, Mars u Vodoliji je u sedištu Saturna, koji isto simbolizuje sve ove osobine fiksnog kvaliteta.

Tranzit Marsa u Vodoliji doneće izraženu potrebu u životima mnogih za poduzimanjem jedne nove, veće odgovornosti. Glavna parola za ovaj period bi mogla glasiti – Sloboda nema cenu! A jedino što traži od nas je čvrst i jasan fokus, pozitivno razmišljanje i odgovornost.

Možda deluje kao nešto malo i beznačajno za učiniti, ali većina na ovim stavkama pada. S tim u vezi, jako je važno osvestiti to da odgovornost nije pogrešna, već moć, a da bi se došlo do takve spoznaje u ličnom iskustvu, neminovno je imati čvrst i jasan fokus na ono što vama pričinjava zadovoljstvo.

Svaki Mars u vazdušnom znaku, a najviše u znaku Vodolije, sebe izražava kroz ideje. Tako je potrebno imati na umu da za vreme tranzita Marsa u Vodoliji energetski nivo i ponašanje upravo zavise od toga kako i koliko izražavamo sebe i svoje ideje.

Nove ideje će nam sada snažno dolaziti, i to uz jasno osmišljenu strategiju, te mogu postati zaista nešto veliko za svakog. Sve novo što budete otpočeli u ovom šestomesečnom periodu, doneće vrlo značajan uspeh i biće stabilnog i trajnog karaktera. Ali, samo polako i strpljivo.

Ma koliko vam se ideje činile da su značajno iznad vaših aktualnih mogućnosti, nemojte nipošto odustajati. Zapravo, dajte sve od sebe, koliko vam to naravno dopuštaju aktualne mogućnosti, te se maksimalno potrudite ne razmišljati o svojim mogućnostima, već o idejama i budućnosti. Uvek imajte na umu – što veći rizik, što luđe, to bolje.

Inače, mnogi poduhvati otpočeti za vreme tranzita Marsa u Vodoliji, isprva su bili tretirani kao čudni, pa čak i kao sumanuti, neprihvatljivi i slično, ali s vremenom bi neminovno budili interes drugih, te bi njihova vrednost bila sve jasnija i prihvatljivija, da bi najzad odigrali značajnu ulogu u brojnim tranformacijskim i revolucionarnim pokretima, ideologijama, događajima i zbivanjima.

Ukoliko već razmišljate o novom značajnom poslovnom projektu ili težite promeni posla, uspeh je sada siguran, uključujući i značajno poboljšanje finansijske situacije. Posebno je povoljno za one koji teže većem stepenu samostalnosti u poslu, zatim za one čiji posao podrazumeva rad za računarom i internetom, kao i one koji se bave naučnim radom. Takođe, odlični su uslovi za sve koji su u procesu rešavanja pitanja koja se tiču penzije.

Znak Vodolije naglasiće potrebu za udruživanjem radi ostvarenja zajedničkih ciljeva, koji su humani i teže širenju kolektivne svesti i integrisanje novih, pozitivnih vrednosti u šire društvene tokove. Samim tim, doći će do formiranja brojnih društvenih, političkih i duhovnih udruženja i pokreta koji teže ostvarenju svega toga, a oni koji već postoje, ostvariće značajne transformacije i naravno velike pomake.

U ovom periodu, jačaju želja i potreba za upoznavanjem novih osoba sa kojima delimo zajedničke interese. Ukoliko osećate bilo kakvo nezadovoljstvo u svojim aktualnim prijateljskim odnosima, nemojte se bojati da uspostavite distancu i iznesete svoje mišljenje, jer nećete snositi nikakve posledice, nećete biti odbačeni, nećete ostati sami.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj