Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2018. godine

Mesečni horoskop otkriva kakva nas finansijska situacija očekuje u julu 2018. godine!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Što se tiče novca, puno toga može se dogoditi, i ne sve tako dobrog ako ne obratite pažnju na šta trošite i koliko trošite, posebno kada se radi o zabavi. Iskoristite dobre prilike koje donosi Venera, vladar novca i ličnih sredstava Ovna, svojim prolaskom kroz vašu kuću posla 10. jula. Vreme je da se posvetite poslu, iako ćete se često dosađivati ili biste radije flertovali.

Upornost i koncentracija na detalje mogu vas polako, ali sigurno dovesti do povećanja zarade. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine kroz 8. kuću Ovna, a to je kuća novca koji delite sa drugima ili tuđeg novca, ali i nasleđa. Novčano, neke blokade mogu se rešiti, ponovo možete pregovarati o otplati dugova ili razjasniti u potpunosti zajedničke investicije. Budite suzdržani, posebno kada vam dođe želja za kupovinom. U drugoj polovini jula Venera formira harmoničan aspekt sa Uranom, smeštenim u kući novca Ovna, te sa Saturnom i Plutonom, planetima koje prolaze kroz vašu kuću karijere.

Zbog toga što su Pluton i Mars retrogradni, neće sve baš teći onako kako očekujete. Uprkos tome, možete poboljšati odnose na poslu, razrešiti sukobe i nesporazume. Gledajući iz nekog drugog ugla, ako tražite posao, možda je najbolje da se javite prethodnom poslodavcu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, kreće retrogradno 26. jula i podstiče vas da sagledate dublje na koji način i kako razgovarate sa osobama u radnom okruženju, ali i na koji način koristite svoje veštine i ističete svoju individualnost.

Povezane vesti

BIK

Pitanje novca osetljivo je tokom jula 2018. godine. Iako imate dobre namere i cilj da povećate priliv novca, mogli biste narušiti harmoniju važnih privatnih i poslovnih odnosa. Možda želite previše, prebrzo, posebno u drugoj polovini meseca i zbog toga biste mogli vršiti pritisak na druge.

Trebalo bi da se koncentrišete na ono što sami možete da uradite, na sredstva koja su vam dostupna, a ne da tražite preko drugih, bilo da se radi o voljenoj osobi, prijateljima, poznanicima, saradnicima i slično. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula i nakon toga ćete pokušati doći do stvari za koje smatrate da vam sa pravom pripadaju, može se raditi o novcu koji ste nekome pozajmili ili nasleđu. Može se raditi o podršci za investicije ili otplati dugova.

Budite oprezni od 26. jula kada Merkur, vladar novca Bika, kreće retrogradnim hodom. Sve do 20. avgusta 2018. godine pazite koliko novca trošite na dom i porodicu. Ako ste razmišljali o poslu s nekretninama, možda je bolje takve planove odložiti. Mars, planeta akcije, retrogradan je u kući karijere i društveno profesionalnog ugleda Bika i zato će se stvari kretati sporije kada se radi o poslovnom svetu. Venera, vladar kuće posla Bika, pravi dobre aspekte u drugoj dekadi meseca. To je povoljan period za rad na talentima i veštinama koje imate, uz više hrabrosti. Pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine događa se na osi dom - karijera i ukazuje na to da morate doneti neke važne profesionalne odluke.

BLIZANCI

Kuću novca Blizanaca osvetljava Sunce, sve do 23. jula 2018. godine. Tokom jula novac je prioritet Blizancima, ali i tema koja može dovesti do svađa i depresije. Posvetite se starijim materijalnim problemima, smanjite troškove i ulažite samo u ono što morate. Pravi je trenutak za pregled stvari kojima raspolažete, za rad na talentima i koliko ih koristite kako biste zaradili za život i bili prepoznatljivi.

Mars vlada kućom posla Blizanaca, retrogradan je, ali Jupiter smešten u kući posla kreće direktnim hodom. Možemo reći da jednom nogom koračate, a drugom rušite prepreke. Zaključićete da uspeh ponekad dolazi sporije. Stres i nezadovoljstvo smanjuju se, a stvari ćete videti realnije i optimističnije. Poslednja četiri dana u mesecu donose napetost u odnose sa radnim kolegama. Pazite šta govorite i nemojte biti tvrdoglavi!

RAK

Jupiter, planeta koja vlada kućom posla Raka nastavlja da se kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine, ali Mars, vladar kuće karijere i društveno-profesionalnog ugleda, ostaje retrogradan, sve do avgusta. Saturn je, isto tako, retrogradan. Smešten je u kući veza Raka. Više uspeha imaćete ako radite sami, koristite svoje veštine, ali to se može odnositi i na hobi koji može postati dodatan izvor zarade. Rasprave, prigovori i nesuglasice s radnim kolegama biće svakodnevni.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj