Dnevni horoskop - sekstil Marsa i Saturna donosi neočekivane ideje, sposobnosti i ostvarenje starih želja, piše Lovesensa. Zvezde danas pomažu da ostvarite snove, a evo koji znak će najbolje iskoristiti njihovu naklonost...

Dragi Lavovi, partner pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Način na koji govori o vama i to kako vas gleda podiže vaše samopouzdanje i ljubavnu strast. On tačno zna šta treba da uradi kako biste se osećali posebno i prelepo. Shvatićete da nikoga niste ovako voleli i ne plašite se da otkrijete nežna osećanja.

Usamljeni Lavovi imaju neverovatno samopouzdanje i svesni su da svako srce mogu lako da šarmiraju. Danas ste posebno zavodljivi i dobićete puno komplimenata i šansi za ljubav, ali niste još uvek spremni da nekome zauvek poklonite srce. Vatrena duša Lava osetiće kada se pojavi prava ljubav...

Mesec u vašem znaku inspiriše vas na poslu i daje hrabrost i veru u lične ambicije. Vaše kolege su više nego zadovoljne kada predvodite tim, a odlične liderske sposobnosti pomažui da lakše dođete do ostvarenja velikog poslovnog cilja. Očekuju vas nove odgovornosti, ali i bolji položaj na poslu.

Izvor: Lovesensa

Ljubavni horoskop za danas: budite hrabri i očekuje vas početak divne ljubavne priče

Ljubavni horoskop - konjukcija Merkura i Sunca donosi samopuzdanje, vrednost i akciju, pa ćete danas preduzeti sve kako bi se želje brže ostvarile, piše Lovesensa. Evo šta nas čeka u svetu maštovite ljubavi...

Drage Vage, trenutni odnos sa partnerom pričinjava pravo zadovoljstvo. Potpuno ste usmereni jedno na drugo i želite još više da se zbližite. Moguće je da ćete danas zajedničkom odlukom promeniti planove i započeti novi projekat koji ima veliki značaj za budućnost. Vaš ljubavni život je racionalan, stabilan, organizovan, ali istovremeno zabavan i nestvarno romantičan.

Ako ste rođeni u znaku Strelca, zvezde šalju talas nove ljubavi. Iznenadićete se kada se leptirići u stomaku pojave zbog jednog prijatelja ili kolege, ali strah vas sputava da otkrijete osećanja. Plašite se odbijanja, ali ne brinite, zvezde vam daruju sreću. Ako se usudite da pokušate, očekuje vas početak jedne divne ljubavne priče.

Škorpije su magnet za ljubav i strast, a u narednom periodu privlačićete pažnju bez truda. Zvezde daju šansu da testirate svoje ljubavne moći, ali uskoro će se u vašem životu pojaviti osoba koja će vas očarati i inspirisati. Pored njega imate neverovatno samopouzdanje i slobodu, ali dobro razmilite pre nego što nekome brzo poklonite srce.

Izvor: Lovesensa