OVAN

Iako su energični, oni ne žele svoju energiju trošiti na laganje. Zbog svoje impulsivnosti uvek kažu šta imaju drugome u lice, bez obzira na to hoće li to nekoga povrediti. Iskrenost je njihovo drugo "ja", pa se samim tim ne ustručavaju nikada da kažu istinu.

Kao što je i gore napisano, njihove brutalno iskrene reči znaju da povrede, ali im je i pored toga važno da govore istinu. Kod pripadnika ovog znaka važi ona stara "šta vidiš, to i dobiješ". Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihovog karaktera i vrlo retko će pokazati kako se osećaju i razmišljaju.

STRELAC

Strelci su najiskreniji znak horoskopa, verovali to ili ne. Takođe, za njih se kaže da su jako dobri, da cene svoje prijatelje i ono što imaju i da su vrlo velikodušni. Jedino što može da im se zameri jeste to što vole da preuveličavaju neke svoje dogodovštine.

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše. Kažu prvo što im padne na pamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i nezrelo i naivno pričaju o svojim planovima.

Odlično su rame za plakanje. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste i šta zaista misle o vama. Rado dele svoja iskustva i znanja sa drugima. Strelci, kao i Ovnovi, vole sve da kažu u lice – bez obzira na sve.

Izvor: www.infopult24.com/Espreso