Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019: Svi možemo očekivati čaroliju mladog Meseca, a posebno što baš 6. marta Uran menja znak i ulazi u Bika pa će se od tog dana mnogim osobama menjati sudbina. Merkur je već krenuo u retrogradnihod u Ribama gde su Sunce i Neptun pa se mogu dešavati razne situacije, kako tajne, tako i javne. Mnoge tajne mogu da se saznaju.

Kako je mlad Mesec simbol novog početka, predstavlja emocije i dušu čoveka, mi se možemo baviti našom dušom dok nam intuicija pokazuje put i novi početak. Ako ste u prošlosti patili, vaša duša se sada može isceliti. Mnoge lavirinte sada možete rešiti i izaći iz njih preporođeni. Naučite da slušate svoju intuiciju dok će vam mlad Mesec pomoći da posejete novo seme u svom životu.

Ovu moćnu energiju možete iskoristiti za isceljenje duše, pokretanje umetnosti, kreativan posao, maštanje o budućnosti se može vremenom pretvoriti u realnost, humanitarni rad, a svi medicinari mogu imati sreće i uspeha. Sada možete da spoznate da neko pamti vaše dobro i loše pa će se tako i vraćati. Mnoge osobe sada mogu rešiti svoje životne probleme i prepoznati iskušenja. Započinjanje puta značajnih životnih promena kreće kada odbacite svoj egoi krenete prizemljeni u transformaciju.

Ovako pojedinačni znaci mogu osetiti ovaj mlad Mesec i njegovu magičnu energiju:

OVAN

Kod vas se dešava mlad Mesec u vašem dvanestom polju pa se možete osećati nemirno, povlačite se, ne volite da se nađete u nepoznatoj i čudnoj okolini. Otvara se svet mašte i možete raditi neke poslove koji nisu javni. Pojedini Ovnovi mogu imati tajnu ljubav. Moguće je da vi koji ste hrabri sada doživite neke strahove, Moguće je da se razočarate u osobu koja je nudila pomoć, a sada kada vam je potrebna ona nestane ili se prosto povuče. Šta god da se desi, vi možete slaviti jer Uran napokon izlazi iz vašeg znaka pa vam može doneti stabilnost i druge dobrobiti.

BIK

Kod vas se mlad Mesec kreće kroz vašu jedanaestu kuću i donosi vam druženje, kontakte sa prijateljima, pa ako vam u natalnoj karti pravi negativan aspekt prijatelji vas mogu iskoristiti. Moguća je dobra organizacijska sposobnost i sklapanje saradnje. Uran ulazi u vaš znak i odmah kreću razna iskušenja. On će boraviti u vašem znaku narednih sedam godina i doneće mnoge promene. Svakako da kod Urana nema mira niti ograničenja. Verujte svojoj intuiciji i očekujte finansijski priliv.

BLIZANCI

Kod vas se mlad Mesec kreće kroz deseto polje karijere, jednog roditelja, autoriteta, šefa. Očekujte poslove, promene u karijeri, kontakt u javnosti, posebno sa ženama ili u oblastima koje su vezane za žene. Ako vam je Mesec negativno aspektovan, onda može doći do skandala. Mnoge osobe baš danas mogu da ostvare poslovne snove. Gotovo da je siguran finansijski priliv veće svote novca. Mogući su lepi i romantični trenuci pa uživajte u njima. Sada je pravi momenat da iskoristite veliku sreću u karijeri koja vam sledi.

PageBreak

Veliki horoskop za mlad Mesec u Ribama: rešenje životnih problema i novi talasi sudbine (od 6. marta 2019)
Foto: Shutterstock veliki-horoskop-za-mlad-mesec-u-ribama-resenje-zivotnih-problema-i-novi-talasi-sudbine-od-6-marta-20195

RAK

Kod vas se dešava mlad Mesec u vašoj devetoj kući, što vam donosi veliku razboritost, intuiciju, tako da možete da krenete dublje da spoznajete svoj život i dušu. Budi se želja za putovanjem, filozofiji, religiji, sanjarenju i lutanju bez cilja. Vi ste pošteđeni mnogih negativnih dešavanja pa će i ovaj moćan mlad Mesec da vam donese dosta lepih dešavanja, kako emotivnih, tako i poslovnih uspeha. Verujte svojoj intuiciji. Predstoji vam priliv novca i lepa romantična ljubavna sreća.

LAV

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašem osmom polju koje vam može doneti intuitivnost i unutrašnju potrebu za sigurnošću. Pojedinim osobama mogu čak da se pojave i ekstrasenzorne sposobnosti, zainteresovanost za prošlim životima, okultnim ili morbidnim, što mnoge osobe smatraju ludostima. Mnoge osobe mogu imati neko poznanstvo sa moćnim ljudima. Uran ulazi u Bika, a vama predstoji narednih sedam godina da se menjate, moguća su mnoga teža pristajanja i kompromisi za promene, mada će postojati i neke promene koje ste jedva dočekali. Moguća je teža diskusija gde bi svakako trebalo da napravite kompromis da biste uspeli i sredili situaciju. Odličan dan za finansije, slušajte svoju intuiciju, energija i snaga su na zavidnom nivou.

DEVICA

Kod vas se mlad Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa možete poželeti da sve preokrenete iz korena, da udaljite neke osobe iz svog života koji vam stoje na putu do sreće. Mnoge Device baš sada mogu da promene zemlju, napuste posao, stan, grad i sve što im smeta. Uran će doneti velike preokrete u vaš život. Moguća je poslovna povezanost sa osobama iz inostranstva. Naglašena je popularnost i dobri međuljudski odnosi. Ako Mesec ima negativan aspekt u vašem horoskopu, onda možete imati problem sa emocijama i promenama raspoloženja sa partnerom. Čuvajte se stresa.

VAGA

Kod vas se dešava mlad Mesec u šestom polju koje predstavlja svakodnevne obaveze i zdravlje. Promene su moguće na poslu. Mogući su neki zdravstveni problemi i stresne situacije na poslu. Pojedine Vage mogu imati neke frustirajuće probleme sa prijateljima pa i na to obratite pažnju. Ljubavni susreti i lepi romantični trenuci su naglašeni, sreća u ljubavi. Verujte svojoj intuiciji u potpunosti. Sve Vage koje imaju problem sa zdravljem baš sada mogu dobiti prave informacije za izlečenje. Uran vam donosi narednih sedam godina veliku transformaciju i ojačava vaše seksualne moći.

PageBreak

Veliki horoskop za mlad Mesec u Ribama: rešenje životnih problema i novi talasi sudbine (od 6. marta 2019)
Foto: Shutterstock veliki-horoskop-za-mlad-mesec-u-ribama-resenje-zivotnih-problema-i-novi-talasi-sudbine-od-6-marta-2019

ŠKORPIJA

Kod vas se dešava u vašem petom polju, što će doneti neki vid teatralnosti, jake emocije, izražavanje ljubavi prema drugima. Kod pojedinih osoba može se javiti želja za decom ili za ulaskom u neku avanturu. Mentalni potencijal je na visokom nivou dok je intuicija jako izražena. Mnoge Škorpije koje nemaju posao sada se mogu zaposliti. Uran ulazi u vaše sedmo polje partnera i sva moguća iznenadna dešavanja sa partnerima mogu se dešavati duži niz godina. Što se tiče planova, možete planirati, a odlučujte posle 28. marta kada Merkur krene direktno.

STRELAC

Kod vas se dešava ovaj Mlad Mesec u vašoj četvrtoj kući, što predstavlja vaše korene, jednog roditelja, kuću, nove početke, rodbinu. Ovo može biti za vas dosta stresan period, posebno zbog retrogradnog Merkura pa nikako nemojte nešto preduzimati i odlučivati već samo planirajte za budućnost. Moguće je da neki veliki posao preuzmete baš 6. marta, kada Uran uđe u Bika. Mnogi Strelčevi bi sada mogli pokrenuti uspavane emocije i da im se ljubav rasplamsa u punom sjaju, dok je Venera u Vodoliji do 26. marta. Energija i fizička aktivnost su u odličnoj formi, a sreća u ljubavi i romantika su izgledni.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj trećoj kući koja predstavlja braću, sestre, kraća putovanja, pisanje, komšiluk, komunikaciju. Vaše misli i osećanja sada su u aspektu Mesečevih emocija pa vi možete biti osetljivi, emotivni, dok pojedine Jarčeve njihova opsesivnost može odvesti u zabludu koja nema veze sa stvarnošću. Bilo bi pametno da se konsultujete sa nekim u koga imate apsolutno poverenje. Venera je već u vašem polju finansija pa možete na lak način da zaradite novac, iznenadni dobici su aktivni, a i vaša štednja novca se sada isplati. Ovaj isceljujući Mesec može vam pomoći za zdravlje, možete primiti informaciju kako da se iscelite. Budite oprezni u saobraćaju, vrebaju kazne, nezgode, zato vozite polako.

VODOLIJA

Kod vas se dešava mlad Mesec u drugom polju finansija pa je naglasak na finansijama. Uran ulazi u vaše četvrto polje gde ostaje narednih sedam godina što će donositi promene u kući, porodici, sa autoritetima, jednim roditeljem i svim što nam donosi novi početak ili zajednicu. Emocije će biti usmerene na sticanje, smisao za posao, a kod nekih osoba može se javiti i posesivnost. Mogući su izlivi preterane škrtosti ili rasipništva. Nema mere kod Vodolije. Dobici stižu preko žene, majke i uopšte žena. Pojedine osobe mogu doživeti velike promene kada su finansije u pitanju pa budite oprezni.

RIBE

Kod vas se dešava mlad Mesec u vašem znaku, a Uran se seli u vaše treće polje. Emocije, senzitivnost, osetljivost i zavisnost od sredine gde se nađete će zavisiti gde vas usmeravaju emocije i intuicija. Lako potpadate pod uticaj drugih osoba, a što se tiče odluka, ne donosite ih do 28. marta dok je Merkur retrogradan. Mnoge Ribe sada mogu biti srećne ruke u igrama na sreću i uopšte kada je novac u pitanju. Predstoje vam lepi i romantični trenuci dok vam je energija i fizička snaga na zavidnom nivou. Ovo je vaš Mesec pa uživajte u njemu uz uspeh koji je nadohvat ruke.

Astrolog: Željka Knežević