Dnevni horoskop - trigon Sunca i Meseca donosi pojačane emocije i postajemo osetljiviji nego inače, ali to će nas podstaći da otvorimo srce i pronađemo šansu za sreću u ljubavi, piše Lovesensa. Imate snažnu želju za promenom, a jedan znak će danas uspeti da napravi nekoliko važnih koraka za budućnost...

Dragi Bikovi, danas stavljate partnera na prvo mesto i želite da mu pokažete koliko ste spremni ljubavi da pružite. Šta zračiš to privlačiš - pa tako i vi od danas počinjete sa više optimizma da posmatrate budućnost sa partnerom. Brige su se rešila same od sebe i sada ste svesni da imate ljubavu šansu koju treba iskoristiti. Vaša svetla energija donosi lepe promene na romantičnom planu.

Usamljeni Bikovi drže sve pod kontrolom kada je u pitnju ostvarenje ljubavnih želja. Njihova osećajnost i nežnost čini ih drugačijim i pomalo misterioznim, a to će naročito privući pripadnike suprotnog pola. Dok vlada trigon Sunca i Meseca ubraćete najlepši plod sa drveta ljubavi.

Danas ste izvor snage i pozitivneenergije, sigurni ste da do kraja dana ništa ne može da krene po zlu.

Na poslu se lako prilagođavate promenama, a naročito vas privlače tehnološke inovacije. Dobro se slažete sa kolegama, profesionalni ste i plenite harizmom. Miris uspehaoseća se u vazduhu.

Izvor: Lovesensa