Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine!

OVAN

Bićete osetljivi i imaćete veliku potrebu da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, muči će vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje, vaši privatni odnosi mogli bi napredovati, a vi ćete postati srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih umeća. Moguć je izlazak na romantičnu večeru.

BLIZANCI

Pokazaće se da vaša najdraža osoba ima inovativne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte uspećete da izvučete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego suprotno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Neobavezni kontakti mogli bi vam doneti pravo osveženje na polje ljubavi. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Takođe, mogli bi da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspeće da pobegnu od svega i vrate osmeh na lice.

DEVICA

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu sa voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze i upoznaju nove ljude. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže sa osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

PageBreak

Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Lava očekuje ljubavno osveženje, a Ribe vodi romantična intuicija
Foto: Shutterstock kratak-ljubavni-horoskop-od-1-do-15-avgusta-2019-godine-lava-ocekuje-ljubavno-osvezenje-a-ribe-vodi-romanticna-intuicija2

VAGA

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osećaju kao seksualni objekti, ali ako im je prijatno, nema razloga da prigovaraju.

ŠKORPIJA

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju vezu ćete još više stabilizovati. Sve više uviđate da se stvari vraćaju na svoje mesto. To će vas usrećiti.

STRELAC

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnost, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

JARAC

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u grupi ljudi.

VODOLIJA

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti.

RIBE

Nedostaje vam da budete emotivno ispunjeni, ali i senzacionalizam kojim obično popunjavate prazninu. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao doneti mnogo sreće i zadovoljstva.

Izvor: Ehoroskop