Godišnji horoskop za finansije i obilje u 2020. godini!

Približava nam se 2020. godina, a pored ljubavi, mnoge interesuje kakva ih finansijska situacija očekuje u narednoj godini, piše Lovesensa.

Prema kineskom kalendaru sledeća godina biće u znaku MetalnogPacova. Ova mudra, oprezna i varljiva životinja vrlo je osetljiva na sopstvene rezerve, što znači da je 2020. godina idealna u pogledu štednje i skupljanja novca. Pored toga, predstojeći period biće pod uticajem dve planete: Jupitera, koji obećava dobru sreću, i Saturna, koji će svakom od nas dati zdrav razum i razboritost.

Saznajte kakva finansijska situacija očekuje vaš znak u 2020. godini:

OVAN

Impulsivni Ovnovi u naredom periodu obuzdaće nagon za trošenje novca na nepotrebne stvari. Na početku godine očekuje vas odlična finansijska situacija, ali na proleće vas očekuje rizik na polju finansija. Uticaj Marsa dovodi vas u iskušenje da potrošite novac na neke luksuzne stvari. Budite oprezni, jer ovo nikako nije dobra šansa za investiranje. Ne trošite novac nepromišljeno.

BIK

Početak godine ne donosi značajne promene kada je novac u pitanju. Trudite se da uštedite i povećate svoje prihode. Moguće da ćete sredinom godine morati da pružite finansijskui pomoć nekom članu porodice. Kada investirate, ulažite male svote novca. Ne rizikujte.

BLIZANCI

Možete očekivati puno iznenađenja u 2020. godini, uključujući i ona najprijatnija. Moguće da ćete se početkom godine opredeliti za promenu posla. Pažljivo birajte nove poslovne ponude kako ne biste izgubili stalan izvor prihoda. Merkur utiče na vaš znak, pa pazite kakve ugovore potpisujete i na koje uslove pristajete. Pazite na rate i dugove. Moguće da će u jednom delu godine vaši prihodi značajno opasti, što to će stvoriti ozbiljne probleme u pogledu otplate duga.

RAK

2020. godina biće uspešna za rođene u znaku Raka, naročito za one koji vole da rizikuju. Pod uticajem Jupitera u prvoj polovini godine, predstavnici ovog znaka imaće jedinstvenu priliku da poboljšaju finansijsku situaciju. Moguće je da ćete iznenada dobiti novlčani dpobitak. Uložite u nešto što će uvećati vaše prihode.

LAV

Od početka godine predstavnici znaka Lava imaće potrebu za poboljšanjem finansijskog blagostanja. Budite oprezni da svi novčani tokovi budu legalni, jer vam je nepovoljan položaj zvezda od leta do sredine jeseni 2020. godine. Svaku grešku možete skupo platiti. Neka vam novac ne bude najvažniji cilj, već samo sredstvo.

DEVICA

Device očekuje teška godina po pitanju finansija. Šarmantna Venera vas lako može odvesti u dugove ako maksimalno ne iskoristite svoje poslovne sposobnosti. Najbolje bi bilo da napravite finansijski plan za celu godinu i slepo ga se pridržavate. Ne pristajte na sumnjive poslovne ponude koje obećavaju laku zaradu. Pokušajte da umanjite svoje troškove kako biste do kraja 2020. godine bili oslobođeni dugova.

VAGA

Predstavnik 2020. godine prema kineskom kalendaru je Metalni Pacov koji je inače i predstavnik znaka Vage. Imaćete veliku želju za promenom u cilju povećanja sopstvenog bogatstva. Moguće da ćete dobiti odličnu poslovnu ponudu u inostranstvu i da ćete zaraditi veću svotu novca do kraja 2020. godine. Astrolozi upozoravaju da jesen i zima nisu baš povoljni periodi, pa tada izbegavajte donošenje drastičnih odluka i promena.

PageBreak

Godišnji horoskop za finansije i obilje: saznajte kakva novčana situacija očekuje vaš znak u 2020. godini
Foto: Shutterstock godisnji-horoskop-za-finansije-i-obilje-saznajte-kakva-novcana-situacija-ocekuje-vas-znak-u-2020-godini

ŠKORPIJA

Teški i izuzetno odgovoran period počinje za rođene u znaku Škorpije. U prvim mesecima 2020. godine predstavnik elemenata vode biće privučen nezavisnošću i nastojaće da razvije vlastiti posao. Ne računajte na trenutni uspeh i brze dobitke. Mnoge Škorpije će morati da ulože sopstveni novac u posao svog života. Ovoga puta vredi rizikovati!

STRELAC

Zvezde savetuju Strelca da izbegava povremene poslove u 2020. godini, jer to u ovoj godini neće biti dovoljno za normalan život. Važno je pronaći stabilan posao tokom ziei, koji će doneti i novac i zadovoljstvo. Ne forsirajte se previše, vaš prihod će se postepeno povećavati. Sve će biti u redu ako se trudite i radite. Oni koji žele da dobiju novac preko sreće, imaće velikih finansijskih poteškoća.

JARAC

Saturn je vladajuća planeta Jarca, što znači da ćete u narednoj godini biti finansijski uspešni. Novčani tok će biti stabilan, ali ako Jarac pokaže diplomatske kvalitete i stekne potrebna poznanstva, do novembra 2020. godine, može ga očekivati istinsko bogatstvo. Pazite sa kojim ljudima razgovarate o svojim planovima.

VODOLIJA

2020. godina biće uspešna za predstavnike znaka Vodolije. Na proleće će se dogoditi događaj koji će ozbiljno uticati na finansijsko stanje. Možda će to biti dobitak na lutriji, nasledstvo ili vredan poklon. Važno je da sačuvate hladan um i uštedite raspoloživi novac.

RIBE

Finansijsko stanje Riba u 2020. godini biće stabilno. Moguće je da ćete morati nekim bliskim ljudima da pružite finansijsku pomoć početkom godine. Pomažući drugima možete računati na recipročnu pomoć u budućnosti. Smeši vam se blistava godina lepih šansi i stabilnih prihoda.

Izvor: Lovesensa