OVAN

Volite da rizikujete i možete da očekujete da će vam se danas neki manji rizik i isplatiti. Pred vama je nova prilika za poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni na duže staze u budućnosti. Povedite računa o leđima.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da vam neće biti sasvim lako da rešite probleme iz prošlosti. U odnosu sa bračnim partnerom postoji veća doza napetosti koju ne možete baš lako da rešite. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Srećni ste jer ste postigli svoje ciljeve na poslovnom polju. Možete da očekujete promene i nova dešavanja. Dopada vam se osoba koja je na neki način distancirana ili ste retko u kontaktu sa njom. Stomak vam je osetljiv, kao i probava.

RAK

Povoljan je period za nova dešavanja na polju posla kao i za promene. Posvetite se svojim ciljevima na ovom planu. Moguće je da je vaš partner pokazao osećanja kojih niste bili svesni. Mogući su problemi zbog nervoze.

LAV

Imate vrlo opušten dan u kojem ćete uspeti da ostvarite bolje stanje na polju posla. Voljena osoba će uraditi ono što može kako bi vas zadržala. Vaša veza u budućnosti može da napreduje. Muči vas želudačna kiselina.

DEVICA

Možete da očekujete nove promene kada je u pitanju polje posla. Imaćete preokrete koje ne očekujete. Smeta vam ponašanje koje ste primetili kod voljene osob. Razgovarajte sa njom o tome. Osetljivi disajni putevi.

PageBreak

Dnevni horoskop za 5. oktobar: Bika očekuje dobra energija, a Blizance drastične promene
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-za-5-oktobar-bika-ocekuje-dobra-energija-a-blizance-drasticne-promene

VAGA

Dosta toga je neizvesno na vašem poslovnom polju i moguće je da ste prilično zabrinuti zbog toga. Osoba koja vam se udvara će pokazati da joj je iskreno stalo do toga da joj posvetite malo vaše pažnje. Problemi sa osetljivim očima.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za nove planove i pokretanje novih poslovnih projekata. Posvetite se svojim planovima. Ne znate kako da reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, imate neke veće nesuglasice. Povećajte unos magnezijuma.

STRELAC

Spremni ste da pokažete da ste odgovorni i da ćete dati sve od sebe kako bi uspeli da ostvarite svoje ambicije. Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za ljubav ali i za nova poznanstva. Manji problemi sa kožom.

JARAC

Možete da očekujete priliku za nov posao. Posvetite se svojim planovima i ambicijama ako želite da dođete do uspeha. Uradićete sve ono što je do vas kako biste na ovom polju došli do poboljšanja. Javite se lekaru radi kontrole.

VODOLIJA

Sklapanje novog poslovnog dogovora vas očekuje veoma uskoro. Bićete zadovoljni ponuđenim uslovima. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju emocija. Odlično se osećate i puni ste energije!

RIBE

Imate mnogo poslovnih obaveza i nije vam lako da se organizujete na pravi način. Potrebna vam je nečija pomoć. Emotivna situacija bi mogla da vam bude nestabilna pogotovo ako već imate partnera. Povećajte unos vitamina.

Izvor: Kurir